Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mondja már meg valaki mostanáb...

Mondja már meg valaki mostanában mi ez a zombi apokalipszis és reptoid mánia!?

Figyelt kérdés
Naponta 20 új kérdés van a reptoidokról és a zombiapokalipszisről

2012. júl. 21. 22:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
mondom 36 száalékos engem ne oktass!! ezzel nem leszel okosabb!!! azt hiszed menő vagy ezzel? hát nem!
2012. júl. 22. 22:14
 22/24 anonim ***** válasza:
Valószínűleg olyan dolgokról könyvekről beszélek amik a periférián vannak vagyis nem bestsellerek kevesen veszik őket és az utolsó oldalon található szakirodalom ahonnan az író dokumentumokat,jelentéseket,szem tanuk vallomásait vette bizonyíték arra hogy az író nem a hasára ütött és úgy találta ki a dolgokat hozzáteszem talán egy tucat könyv az ami hitelesnek mondható!
2012. júl. 22. 22:22
 23/24 anonim ***** válasza:
Te pedig azt bizonyítod hogy 12-15-nél nem vagy idősebb nem is pazarlom rád a drága időt!22%-nál nem is leszel jobb esetleg 6-7 év múlva szia jó éjszakát!Látod én disztingvált vagyok mert tudom hogy a gyermeki lélek sérülékeny!!
2012. júl. 22. 22:28
 24/24 A kérdező kommentje:
mi lenne,ha ezt inkább üzenet formájában folytatnátok??
2012. júl. 22. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!