Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mondja már meg valaki mostanáb...

Mondja már meg valaki mostanában mi ez a zombi apokalipszis és reptoid mánia!?

Figyelt kérdés
Naponta 20 új kérdés van a reptoidokról és a zombiapokalipszisről

2012. júl. 21. 22:16
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

olyan dolgokat mondasz nekem,amikről nem is tudod mi a véleményem! a lényeg,hogy te nálam jobban tudod miről mit gondolok!

utolsó előtti,ugye ezt nem komolyan írtad? :D

2012. júl. 22. 10:51
 12/24 A kérdező kommentje:
nyugodj meg nehogy agyvérzést kapj :)
2012. júl. 22. 10:53
 13/24 anonim ***** válasza:
ez teljesne komoly, nézd csak meg a youtubon a rejtélyes hangokat!
2012. júl. 22. 11:18
 14/24 A kérdező kommentje:

megnéztem és tényleg érdekesek.

de az még nem bizonyítja,hogy Orbán és a többiek Ufok :DD

2012. júl. 22. 11:44
 15/24 anonim ***** válasza:

nem is mondtam, hogy orbán ufó! orbán viktor nem ufo! orbán viktor keresztény!

gyurcsányt írtam ufonak, mert igazi sátán módjára viselkedett!!!

bebizonyítani nem tudom sajnos, mert nincsen pénzem bioznyítékgyűjtésrem, de előbb utóbb bebizonyosodik! majd meglátod!

2012. júl. 22. 11:46
 16/24 anonim ***** válasza:
Akik a ufo szót használják egy bizonyos személyre vagy személyekre hogy finoman fejezzem ki magam tudásuk hozzáértésük a témában hagy némi kívánnivalót ugyanis az UFO rividítés és azt jelenti: Unidentified Flying Object (azonosítatlan repülő objektum/tárgy) szóval ha egy személyre mondjuk nem helytálló megfogalmazás!Arra inkább az Alien (idegen) szó definiálható!
2012. júl. 22. 21:58
 17/24 anonim ***** válasza:

nekem ne magyarázz!!! az ufo a köznyelvben idegen lényt is jelent, oszt leszarom mit írnak a lexikonok.

még az amcsik is ufonak nevezik a lényeket!!

a folyamatos oktatás helyett inkább menj diszkóba!!! és ne zavard köreinket!!

2012. júl. 22. 22:01
 18/24 A kérdező kommentje:
én is tudom mit jelent az UFO mozaikszó,de már annyira megszoktam,hogy a lényekre is mindenki azt mondja,hogy én is használom...amúgy mégis honnan és hogyan szereznél bizonyítékokat?
2012. júl. 22. 22:02
 19/24 anonim ***** válasza:
Ne itt igényeld azt a figyelmet amit otthon nem kapsz meg egyébként csak a repülő dolgokat hívják ők is UFO-nak nem a lényeket a internet a barátod keress rá nyugodtan!Esetleg nem kéne már lefeküdnöd aludni hasznos lenne hidd el!!
2012. júl. 22. 22:06
 20/24 anonim ***** válasza:

bizonyítkgyűjtésre kémhálózatot kellene nyitni, ami hatalmas pénzt emésztene fel, amivel lehetne figyelni különböző országok titkos intézményeit, ami hatalmas feladat, a dokumentumaikat így valahogy meg lehetne szerezni, de még ez sem biztos

sajnos a rezsit is nehezen tudjuk fizetni, így kémhálózat nem lesz...

így vagy bejelentik a politikusok mire készülnek vagy nem tudunk meg smemi nagyon konkrétat, pedig joga van tudni a föld népének mivel állunk szemben!

2012. júl. 22. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!