Vannak rózsaszín búrű idegen lények?
Egyik vitában előjött hogy Diator ufó kutató látott vörös szemű, rózsaszín bőrű idegen lényt lefagyasztva egy beffőtes üvegben, 404-es mutogatta neki. Ez vajon milyen faj lehet ?
"Röviden elmondom: 404 mutatott nekem egy idegen lény holtest fejét , ami egy nagy befőtes üvegben volt benne.. Le volt hibernálva, hogy mi az ami benne van, az a folyadék , tudjátok: alkohol volt benne vagy mit tudom én...
Az idegen lény fejéről hámlott a bőr, a fej nagy volt, a koponya méret is, a idegen lény szája kicsi és nagy szemű.. A szeme élénk piros volt, a bőr színe élénk rózsaszín!!!!!! "
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__3206..
Had cáfoljam ezt egy kicsit.
1.: Az emberi/állati szerveket nem fagyasztva tárolják, hanem folyadékban. Pontosan nem tudom miben, nem értek hozzá.
2.: Ha fagyasztanák is, akkor a jégbe zárt test bőre h tudna hámlani?
3.: Ha alkoholos folyadék volt benne, az h fagyott meg?
Mondjuk ezen kár gondolkodni, mivel benne van a kérdésben a "404" elnevezés. Tehát írtóóóózatosan nagy kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!