Ti nem veszitek észre, hogy 404-nem lessz többé? (én diator vagyok)
Figyelt kérdés
Kedves kérdezők, 404 elment.. Nem fog vissza jönni.. Én sokat beszélgettem vele, tény, hogy egy értékes ember ment el... Nekem bizonyítékot mutatott a földönkívüliek létezésére, ami hihetetlen látvány vol.
Tudnotok kell, hogy 404 elment azokkal a lényekkel akikkel tartotta a kapcsolatot. Ezek a lények, magasak voltak és nagyszeműek.
404 a bolygón többször is járt... Nekem elmondta, hogy ott miben volt része.
Tudom, hogy nem hazudott. Mivel a bizonyítéka amit láttam, emberi ésszel nem felfoható, hihetetlen dolog volt.. Amiről nem szeretnék beszélni.
2012. júl. 18. 18:32
51/57 anonim válasza:
Azért, mert azt hitte, hogy majd elkezdünk sírni, rimánkodni, hogy 404 ne hagyjon itt minket, stb. stb.
Nem ez történt, hát mostmár nem kíváncsi ránk.
53/57 anonim válasza:
99% hogy ez nem diator.. Inkább 404 szerintem, és azt várta hogy itt sírjunk utána XD ugyan vicces volt amiket írogatott, de nem dől össze a világ, sőt, egyesek pezsgőt bontanak.
55/57 anonim válasza:
Na Diator/404, vagy akárki is legyél, hol van a beígért krixkraxi-reptoid-lumbulábi invázió? Na hol? :DDDDDDD
56/57 anonim válasza:
diatort bannolta a krixkraxi limbulábi moderátorsereg
57/57 anonim válasza:
Na már őt is elrabolták a krixkraxiak, lumbulábiak hogy megbecstelenítsék? Szegény :((( kellett annyit kutakodnia utánuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!