Az imént néztem pár videót ismeretlen hangokról És az a gyanum hogy valami van készülőben! Mintha üzenet lenne nem?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=WaeNNklEZ5M&feature=player_em..
Elég hátborzongató hangja van.
És a világ minden táján lehetett észlelni!
2012. júl. 13. 21:39
12/21 anonim válasza:
Mi van ha ez valami kódolt üzenet volt, mint a Kapcsolat című filmben?
13/21 A kérdező kommentje:
Magyarországon is volt:)
http://www.youtube.com/watch?v=kPYfsYj3eU8
Ez nem tom eldönteni hogy igazi e?:D
2012. júl. 17. 19:08
14/21 anonim válasza:
ezek a hangok midnenhol megjelentek, tehát az ufok valamit nagyon csinálnak minden országban!
a pokol a küszöbön van! :(
15/21 anonim válasza:
Erdély , kolozsvár , április elején , délután én is hallottam ilyet , a park meg volt tömve és mindenki figyelni kezdett , mintha egy láthatatlan nayg valami ment volna el a fejünk fölött. mert a hang egyre távolodott (azerlött meg közeledett)
16/21 anonim válasza:
"a pokol a küszöbön van! :("
Nincsen "pokol"...
17/21 anonim válasza:
16: Legalábbis megnéztem az össze küszöböt a lakásban, és nem találtam meg.
18/21 anonim válasza:
van pokol, sajnos, ott lakik a sátán és démonok, de én képletesen értettem, tehát, hogy pokoli életünk lesz, ha az ufok megszállják a földet!
így is pokoli az életünk, de azután még pokolibb lesz!
19/21 anonim válasza:
Nincs pokol, ahogy jó és rossz se, csak megtapasztalás. Ezek a baromságok csak emberi egóból jönnek. Tisztísd meg az elméd ezektől a hülyeségektől és ébredj fel!
20/21 anonim válasza:
pedig létezik pokol! aki nem hisz benne, az pogány, istentelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!