Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek földönkívüli...

Benedek98 kérdése:

Szerintetek földönkívüli volt? (lent)

Figyelt kérdés

éjjszaka olyan 11-3 óra között egy narancssárga fény elkezdett körözni a ház fölött aztán egyenesen ment és eltünt

értelmes és ne troll válaszokat kérek

#UFO #fény #földoóönkívüli
2012. júl. 7. 21:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem egy narancssárga fény volt. Pl repülő?
2012. júl. 8. 13:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy gömbvillám volt vagy UFO.
2012. júl. 8. 16:31
 13/14 Perfectrush válasza:

1 hónapja kb. én is láttam 2 ilyen dolgot (más napokon).

Az egyik csak egyenesen lefele ment a horizonton, de már azt sem tudtam hova tenni (gondoltam biztos valami emberi dolog), aztán nagyjából egy hétre rá jött mégegy narancssárga fény. Észek felé néztem és a fény nyugatról haladt kelet felé. Majd egy váratlan pillanatban fordult 90 fokot (repülő ilyet nem tud ilyen sebességgel egy pillanat alatt) és végül már nem láttam rá. De olyan gyorsan történt és annyira megilletődtem, hogy szólni se tudtam apámnak, aki 10 méterre dolgozott a garázsában.

2012. júl. 10. 21:48
 14/14 Perfectrush válasza:
Mármint 90 fokot fordult a horizont felé vagy észek felé, ha úgy jobban tetszik. :D
2012. júl. 10. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!