Miért nem hozták még nyilvánosságra a földön kívüliek létezését?
Még 2010 elejére lett megígérve, hogy Obama bejelenti és írtak is róla, hogy már egy ideje titkolták is és a többi. Nem is beszélve a számtalan észlelésről és a Roswelli és hasonló esetekről. Bizonyítékokról és kitálalásokról.
Szóval ez miért nem történt meg? Alapból sokan el sem hinnék talán, mert nagyon naivak az emberek többsége. Vagy az idegenek kérték meg, hogy még nincs itt az ideje?
Kérdező
Nézd meg a többi videót is, és kezd el fejleszteni a spiritualitásodat illetve a szívedben lévő szeretetet.
Anno, az egyik elnök a sok közül létrehozott sok biztonsági tanácsot, az egyik egy kutatás alapján rájött, hogy ha elmondanák hogy volnának ufo-k akkor:
1; globális pánik.
2; tömeges öngyilkosság.
3; globális gazdasági rendszer összeomlása.
4; a vallások megkérdőjelezése, és a keleti régióba ahol sok vallás tömörül, háborúk kialakulása történne.
5; az emberek nem volnának képesek megérteni és elfogadni ama tényt, hogy rajtuk kívül vannak értelmes lények az univerzumban.
ezért inkább elhallgattatták a sok embert aki mesélt a dolgokról, vagy a köz előtt meghurcolták. Szerintem, mindenki maga döntse el mit hisz. Miben bízik meg.
# 21/23 Időpont tegnap 19:52
Megnéztem az összes videót egyhuzamban. És a téma után kutatok és igyekszek terjeszteni majd az interneten, ti is tegyétek ezt!
Ez az én elméletem; Szerintem ebben a Világegyetemben több billiárd, csillag, és azokon belül naprendszerek, bolygók találhatók. Még biztos van minimum 1 olyan bolygó, amely a "lakhat zónában" van. Tudom, hogy ezt nagyjából mindenki tudja mi ez, de kifejtem.
Ott van a Merkúr, ami a legközelebbi ismert égitest a Naphoz. Légköre egyáltalán nincs, mivel olyan közel van a naphoz, hogy az egyszerűen elillant, ahogy az összes víz is. Lehet, hogy volt légköre, de az semmiféleképpen nem bírta sokáig, ugyanis ez a közelség, előbb utóbb eltüntette volna.
A legtávolabbi bolygó a Mars (a Neptunusz gázóriás, de arról is írok). Hasonló a távolsága A naphoz mint a mi bolygonké, de már az néhány millió kilométerrel is, de kint van a Lakható zónából. A légköre sűrü, minden bizonnyal azért mert nincs semmi, ami megakadályozná, hogy a légköre tovább nőjjön, de lehet, hogy az a sok vas-oxid is közrejátszik ebben. De az élet amúgy is nehéz lenne, mert nem messze van tőle az aszteroida-öv, ami szinte óóránként, lök ki egy-egy (vagy akár többet is), a belső naprendzser felé, ezért itt rengeteg meteorit-kráter található.
A legtávolabbi gázóriás a Neptunusz. Ott a nappali hőmérséklet nem több, mint -500-1500Celsius fok, ami messze eltér a Földhöz hasonló legalacsonyabban mért -76Celsius fok-tól.
Szóval szerintem ez min. egy bolygóra igaz, ami a ilyénkre, és szerintem az ujjonnan felfedezett Voyager 22b, csak egy gázóriás, de mivel azt állítják, hogy a Lakható zónába van, nincs kizárva, hogy megvannak rajta az élethez szükséges feltételek is, és talán élet is keletkezett rajta. De az még nem garancia, hogy abban a zónában található...
Az ismertebb földönkívüliekről: Van egy könyve amit rég kaptam, és abban leírják mi a valóság, és mi a hazugság. Az igaz, hogy az Államok kapcsolatot tartanak a földönkívüliekkel, ismertebb nevén a Szűrkékkel, és egyezményt írtak alá, hogy elvihetnek és kísérleteket végezhetnek az embereken. Vagyis ők azok akik análisan megerőszakolnak néhány ufó-s válaszolót... :) Ők a Zéta Reticuli csillagrendszerből látogatnak el hozzánk.
De nem csak ők vannak. A Zenon a Zűrlány c. filmben például a tiszta energiából álló űrlényeket testesítik meg, és nem csak úgy "hopp, nesztek itt van". Már nem egy szemtanú látta őket, és állítólag vannak kapcsolattartóik is. Ők tiszta energiából állnak, és akár a szellemek, képesek átmenni a falon. Fényképes bizonyítékok is vannak, de mivel több a szkeptikus, mint az optimista inkább a hamis fényképek hite terjedt el.
De nem kell elhinni,hogy megesznek bennünket, vagy el akarják foglalni a földet, lehe, hogy ők is ismeretlenként tekintenek ránk, és nincsenek tisztában az erőnkkel, ezért inkább barátkoznak velünk. Will Smitha az Independece Dayből: "Nem azért repültek fényéveket, hogy háborusdít játszanak", viszont az lehet, hogy néhány faj ezt akarja... A földet, de még nem történt semmi ilyesmi.
Egy éppesszű ember elhinné, hogy van élet a világegyetemben, és talán a Tejút-ban is van egy idegen civilizáció, vagy legalább egy új növényfaj, vagy baktériumfaj. Már az is nagy előrelépés lenne a csillagászatban, hogy növényeket találnak egy élhető bolygón. Vagy lehet, hogy az Avatar-ban látottak valóra válnak.
A világegyetem feltérképezése nagyon nehéz az ember számára, de lehet, hogy a földönkívüliek már megtették, és arra várnak, hogy minekünk átnyújtsák ezt a térképet.
Ugye nem haragszol meg, ha azt mondom, hogy sületlenségeket írsz?
A lakható zónát egész jól megfogalmaztad, azt elfogadom úgy ahogy van. De utána...
A nappali hőmérséklet a Neptunuszon 53K fok, ami kb -230C foknak felel meg.
Mínusz 500, mínusz 1500 fok nem lehet, hiszen az abszolút nulla fok is csak -273,15C fok, és ennél egyszerűen megáll a hőmozgás, tehát ennél hidegebb hőmérséklet nem létezik (azaz a "nem mozgásnál" nem lehet "kevésbé mozogni").
Amit pedig a földönkívüliekről írsz, azt nem is kommentálom... Filmekre hivatkozol, persze nem tudományosakra, hanem játékfilmekre, meg Will Smith-re, aki ugye szaktekintély...
Mint írod, a tudomány számára nagy előrelépés lenne, ha valahol növényeket találnánk (ezzel egyetértek), de közben azt állítod, hogy a földönkívüliek itt vannak a Földön - te itt nem érzel ellentmondást? - hurrá, akkor már nem is kell keresnünk! :-)
Igen, az épeszű emberek elhiszik, hogy a Világegyetemben lehet (sőt, valószínű) hogy több helyen is kifejlődött az élet, és természetesen lehet közöttük nem is egy értelmes is. De az már sokkal kevésbé valószínű, hogy sok tíz, vagy sok száz, sok ezer fényév távolságból idelátogatnának... Úgy, hogy közben még csak egy nyomorult rádiójelüket sem sikerül elcsípniük...
(Ha például a 39 fényévnyire lévő Zeta Reticulin olyan értelmes élet lenne, amely ide tud repülni valós időben, az a kultúra 39 évnél jóval régebb óta használna rádiót, azaz a rádióamatőrök tömegei észlelnék világszerte a rádióforgalmazásukat. Ennyi rádiómegfigyelőt pedig nem lehet eltüntetni, hallgatásra kényszeríteni, megvesztegetni, stb... Szóval nem lehetne titokban tartani.)
Az ismereteket nem a ZetaTalk -ról kell szerezni. Jópofa, jópofa, de ezt ha hiszed, ha nem, földi ember írta...
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!