Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért nem hozták még nyilvános...

Miért nem hozták még nyilvánosságra a földön kívüliek létezését?

Figyelt kérdés

Még 2010 elejére lett megígérve, hogy Obama bejelenti és írtak is róla, hogy már egy ideje titkolták is és a többi. Nem is beszélve a számtalan észlelésről és a Roswelli és hasonló esetekről. Bizonyítékokról és kitálalásokról.

Szóval ez miért nem történt meg? Alapból sokan el sem hinnék talán, mert nagyon naivak az emberek többsége. Vagy az idegenek kérték meg, hogy még nincs itt az ideje?

2012. júl. 4. 18:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Az emberek beparáznának tőle.
2012. júl. 4. 18:55
 12/27 anonim ***** válasza:
Tudnál adni egy cikket erről a bejelentős dologról? Hol írtak erről? Angol is jó lesz.
2012. júl. 4. 19:01
 13/27 A kérdező kommentje:

Itt van: [link]

A címe: Hivatalosan közzétették az ufok létezését, de még nem jelentették be.

2012. júl. 4. 19:06
 14/27 anonim ***** válasza:
Pont ez olvastam én is. Valami hitelesebb forrás?
2012. júl. 4. 19:08
 15/27 anonim ***** válasza:
Hát egy magánblog RENDKÍVÜL hivatalos forrás.
2012. júl. 4. 19:09
 16/27 anonim ***** válasza:
#5: Számodra az a sík hülye aki elfogadja a tudomány elveit??
2012. júl. 4. 19:10
 17/27 A kérdező kommentje:
2012. júl. 4. 19:23
 18/27 Shai-Hulud ***** válasza:

A mondat elején az "ezek szerint" szócsoport arra utal, hogy a hozzászólásomban az előző hozzászólásra reflektáltam.

Ha ennek a szócsoportnak az értelmezése nehézségekbe ütközne, akkor körül is írhatom, hogy "az előző hozzászólás szerint" - de szerintem ez csak neked nem volt világos...

2012. júl. 4. 19:24
 19/27 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem igaz, hogy a pánikot akarják elkerülni, illetve részben, de nem a mi védelmünk miatt, hanem a sajátjuk miatt. Azt leszarják, hogy az emberek hogy dolgoznák fel.

Az ok, amiért nem jelentik be, végtelenül egyszerű, nem áll érdekükben.

Tök jól elvannak így a maguk kis hatalmi helyzetében, és birkaként veretik az embereket.

Ha kiderülne az idegenek jelenléte, milliárdok(!) számára lenne bizonyíték arra is, hogy nem csak jelen vannak, hanem befolyással is vannak az emberiségre, és pont a politikusainkon keresztül.

Ha ez kiderülne, abból globális forradalom lenne, ami veszélyeztetné a generációk óta őrzött pozíciójukat.

2012. júl. 4. 19:31
 20/27 anonim ***** válasza:
birkaként veZetik
2012. júl. 4. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!