Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az Annunakik is hüllőszerűek?

Az Annunakik is hüllőszerűek?

Figyelt kérdés

Én úgy tudom, igen. Az ábrázolásukban visszatérő motívumok a kígyók, sárkányok, krokodilok, szóval hüllő jegyeket tartalmaznak.

De akkor hogy különböztetjük meg őket a reptoidoktól?

2012. júl. 3. 19:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
55%

A Nibiruról még annyit, h az sem létezik. Tudom ez fáj neked, ne sírj, de ez a tény.

Gondolkodj... A középkorban már ismerték a Naprendszer bolygóit, az üstökösök vándorlási idejét. A mai világban minden 20. embernek van teleszkópja. Rengeteg az amatőr csillagász a világban,és senki sem látja azt a bolygót? Mikor a Plútót egy normális ipari távcsővel meg lehet nézni? Ebben is csak ti hisztek. Nem kell ahhoz a Nasa, h bolygókat lehessen felfedezni. Magyarországon is vannak űrtávcsövek, amikkel az eget figyelik. Sőt ha amatőr csillagészként találsz egy kisbolygót, vagy akármit, Te nevezheted el. Ennyi

A gravitációs torzulást okozhatja fekete lyuk, sötét anyag, sötét energia. Ezek is mind kézzel fogható dolgok, utána kell csak olvasni. Mindenre van magyarázat, csak könnyebb elhinni azt h ufó, minthogy elolvasni egy csillagászati könyvet, mert unalmas.

2012. júl. 4. 13:56
 22/27 anonim ***** válasza:

# 16/19-es te az agymosás díszpéldánya vagy, büszke lehet rád a média ! Megtanultál élni az

agyad használata nélkül :D. Mondjuk nekem egyetemi végzettségem van és magas I.Q-m veled

retardáltal ellentétben !

Kedves kérdező jól megválaszoltad a troll válaszoló aggályait ! Hozzátenném, hogy mai

tőrténelmünk hamis, tele van homályos pontokkal, amit tanítanak az iskolákban abban

erőteljes belemagyarázások és félreértelmezések vannak. Valamit tanítani kell és nem

mondhatjuk hogy fogalmunk sincsen a multunkról, ezért tanítják így az embereknek, ne is

foglalkozzanak a valódi multunk megismerésével.

" Minden civilizáció vallásában jelentek meg állatok, de ez nem azt jelenti h földönkívüliek

voltak.. "

Mondjuk, azt nem értem, hogy ősi feljegyzésekben benne van, hogy ma ennyi embert végeztünk

ki és áradás meg egyéb katasztrófa és háború volt, akkor ezt készpénznek veszik a tőrténelem

könyvekben, de ha ugyanaz a feljegyzés említi, hogy ma kijött a vízből egy félig ember félig

hüllő szerű lény és megtanította nekünk a csatornaépítés fortélyait, akkor már jöna

belemagyarázás olyan szintet, hogy az egy jelkép volt, nem is lény stb olyan idiótaságokat

írnak le a könyvekben hogy eszméletlen !

Vannak olyan építmények, tárgyi emlékek 10.000 évről amelyeknek nem lenne szabad ott

lenniük, a mai tőrténelem könyvek szerint, mert nem tartottunk ott, ezekkel mi van ?

Egyiptomban a nagy piramis, melynek korát kiváló mai történészek az egyiptomi civilizáció

előttre teszik jóval, de ha megnézed, ilyen tökéletesen nem tudnánk ma sem megépíteni !

Hogyan lehet az hogy a későbbi piramisok kisebb és technikailag tákolt szinten lévő

építmények ? Elfelejtettek az egyiptomiak piramist építeni ? Elhülyűltek ?

Íme a valós tőrténelmünk létható ebben a videóban magyarúl. Ami eléggé érdekes, mert az is

benne van, hogy a mindentlátó szem is főldönkívüli jelkép ! Maga a szem sem emberi hanem egy

hüllő szem, az is Annunaki szinbólum és azt is tudom, hogy miért 13 a lépcsőfoka. Azt is

hogy maga a horoszkópnak mi a rejtett jelentése, amit szintén az Annunakiktól kaptunk és nem

csillagjóslás céljáúl szólgált. Ez a mindentlátó szem nem véletlenül az Illuminátusok

színbóluma, melynek hátterében a földönkívüliek állnak !

[link]

Az Annunakik tudományos bizonyítékait itt olvashatjátok.

[link]

2012. júl. 4. 14:33
 23/27 anonim ***** válasza:

Utolsó mert egyetemista vagy, attól még nem biztos hogy magas az iq-ud!

Nem szabad az ember tárasinkat lehordani, mert ők máshogyan tudják a dolgokat!

2012. júl. 4. 14:36
 24/27 anonim ***** válasza:

Diator

"Utolsó mert egyetemista vagy, attól még nem biztos hogy magas az iq-ud!"

Már nem vagyok az :D. Kimértem, de ez a kérdés szempontjából irreleváns, csak a troll válaszolónak írtam le.

"Nem szabad az ember tárasinkat lehordani, mert ők máshogyan tudják a dolgokat!"

ezt mond meg neki. Csak tényeket közőltem.

Látom hogy tőrdelve jött át a szöveg sorry, ezért elküldöm mégegyszer.

Hozzátenném, hogy mai tőrténelmünk hamis, tele van homályos pontokkal, amit tanítanak az iskolákban abban erőteljes belemagyarázások és félreértelmezések vannak. Valamit tanítani kell és nem mondhatjuk hogy fogalmunk sincsen a multunkról, ezért tanítják így az embereknek, ne is foglalkozzanak a valódi multunk megismerésével.

" Minden civilizáció vallásában jelentek meg állatok, de ez nem azt jelenti h földönkívüliek voltak.. "

Mondjuk, azt nem értem, hogy ősi feljegyzésekben benne van, hogy ma ennyi embert végeztünk ki és áradás meg egyéb katasztrófa és háború volt, akkor ezt készpénznek veszik a tőrténelem könyvekben, de ha ugyanaz a feljegyzés említi, hogy ma kijött a vízből egy félig ember félig hüllő szerű lény és megtanította nekünk a csatornaépítés fortélyait, akkor már jöna belemagyarázás olyan szintet, hogy az egy jelkép volt, nem is lény stb olyan idiótaságokat írnak le a könyvekben hogy eszméletlen !

Vannak olyan építmények, tárgyi emlékek 10.000 évről amelyeknek nem lenne szabad ott lenniük, a mai tőrténelem könyvek szerint, mert nem tartottunk ott, ezekkel mi van ? Egyiptomban a nagy piramis, melynek korát kiváló mai történészek az egyiptomi civilizáció előttre teszik jóval, de ha megnézed, ilyen tökéletesen nem tudnánk ma sem megépíteni ! Hogyan lehet az hogy a későbbi piramisok kisebb és technikailag tákolt szinten lévő építmények ? Elfelejtettek az egyiptomiak piramist építeni ? Elhülyűltek ?

Íme a valós tőrténelmünk létható ebben a videóban magyarúl. Ami eléggé érdekes, mert az is benne van, hogy a mindentlátó szem is főldönkívüli jelkép ! Maga a szem sem emberi hanem egy hüllő szem, az is Annunaki szinbólum és azt is tudom, hogy miért 13 a lépcsőfoka. Azt is hogy maga a horoszkópnak mi a rejtett jelentése, amit szintén az Annunakiktól kaptunk és nem csillagjóslás céljáúl szólgált. Ez a mindentlátó szem nem véletlenül az Illuminátusok színbóluma, melynek hátterében a földönkívüliek állnak !

[link]

Az Annunakik tudományos bizonyítékait itt olvashatjátok.

[link]

2012. júl. 4. 14:41
 25/27 anonim ***** válasza:
10%

Igen, biztosan diplomás vagy, és az IQ-d is magas, hisz olyan szép helyesen írod azt pl h "magyarÚl". A sorok közti szünetről inkább nem is beszélek.

Az meg h én agymosott lennék? Sztem inkább ti vagytok azok, akik ilyen annunakikban hisztek:D Mondjuk arra kíváncsi lennék, h Egyiptomban h írták le hieroglifákkal h a vízből egy félig hüllő, félig ember jött ki:D Na de mind1, nem kötözködök 14 évesekkel:) Ha meg mégis így kaptál diplomát, akkor meg van válaszolva h miért tart itt ez az ország.. Majd januárban visszatérünk a reptoidokra, kíváncsi leszek h sírtok majd h nem jöttek el..:D Gyökerek vagytok egytől egyig, ez az igazság, beszűkült látókörrel:)

Tudjátok van olyan ufó hívő, akinek ha mondasz tényeket, azt feleli rá, h "ó igen, ebben van vmi logika, lehet h akkor az nem ufó volt, hanem egy repülő". De ti... a tények ellenében is is mindenben ufót láttok, és saját magatokat járatjátok le:)

Részemről a téma lezárva, a kérdést törlöm, mivel menthetetlenek vagytok. És az ilyenek még szaporodnak is..:) Diploma...:DDD Ezen még mindig szakadok.

Na további jó annukukizást egymással:) Ha ti erre gerjedtek...

2012. júl. 4. 14:46
 26/27 anonim ***** válasza:

# 25/25 Teljesen menthetetlen vagy, te már agy nélkül fogod leélni az életedet !

"Tudjátok van olyan ufó hívő, akinek ha mondasz tényeket, azt feleli rá, h "ó igen, ebben van vmi logika, lehet h akkor az nem ufó volt, hanem egy repülő". "

Ezt miért nem teszed fel magadnak fordított kontextusban ? Rengeteg érv szól az idegenek mellett és valójában a racionális logika szerint léteznie kell Annunakiknak, sokkal valószínűbb mint az amit tanítanak. Az ősi feljegyzések azok latin amerikai eredetűek, az egyiptomiaknál ez másképpen van meg, azoknál a fáraó volt isten földi helytartója és Annunaki génmanipuláció terméke volt ő is, megnyúlt koponyával.

Egyébként ha ilyen állatságokat írsz jobb is ha tőrlöd a kérdést és elmész a rovatból, mert erre itt nincsen szükség.

2012. júl. 4. 14:54
 27/27 anonim ***** válasza:
Sok a hülye úgy látom. Itt vannak régóta. Mentalizmus a legjobb példa rá. A mentalista = te mikor csinálja a "trükköt" így képes hallani a fejedben a gondolatokat. Látni amit te..ezt jelenti a mindent látó szem a piramissal. Alakvaltas mitológiában ismert..na ez az. Pl loki, nagak stb.
márc. 8. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!