Az Annunakik is hüllőszerűek?
Én úgy tudom, igen. Az ábrázolásukban visszatérő motívumok a kígyók, sárkányok, krokodilok, szóval hüllő jegyeket tartalmaznak.
De akkor hogy különböztetjük meg őket a reptoidoktól?
"Báz, itt már anyám is hüllőszerű, ha úgy nézzük.. -.-"
Akkor te is Reptoid vagy.
"Te egy agymosott csekély értelmű zombi vagy !"
Mondja ezt egy félkegyelmű, aki olyan lényekben hisz, akikre még bizonyíték sincs...ehhez csak gratulálni tudok. Ha kicsit konyítanál a biológiához, tudnád, h semmi idegen gén nincs bennünk. Nem tudom hány éves vagy (bár azt tudom h az intelligenciád a nullát veri), de sztem kezdj el tanulni történelmet, biológiát, és akkor rájössz h mekkora nyomorékságokat hordasz össze.
Minden ősi kultúrában tisztelték az állatokat. Minden civilizáció vallásában jelentek meg állatok, de ez nem azt jelenti h földönkívüliek voltak.. Csak ti értelmi sérültek, akik a 8 általánost nem bírjátok elvégezni, egyszerűen nem bírjátok ezt megérteni, és mivel egyszerűbb hinni holmi zagyvaságban, mint a történelemben és a tudományban (amit meg kéne érteni), inkább földre borultok az ufó magazin "tudósai" előtt.
Amit linkeltél h h nézhet ki egy földönkívüli, azt már 10 évvel ezelőtt mutogatták ugyanolyan szerencsétlenek, mint te. Ismét mondom, ha értenél a biológiához, láthatnád h az egy sima földi állat, ami valószínűleg a születése előtt előtt halt meg. Preparálták, és vmelyik idióta haverod elkezdte terjeszteni h az egy ufó.
Mutass nekem reptoid csontvázat...mutass egy annunaki csontvázat..(ne ezt az ócska kamu képet amit linkeltél). Ja h nem tudsz? Fogd már fel h egy álomvilágban élsz. Te leszel az első aki sírni fog év végén h nem történik semmi, aztán majd lököd a rizsát, h "na majd jövőre jönnek, mert lerobbant az űrhajójuk".
Ne mindig az ősi civilizációkkal gyere, mert minden civilizációban voltak állatokhoz hasonlító istenek, de ők nem földönkívüliek. Elég megnézni Egyiptomot, ahol az állatfejű istenek nem mások, mint az első fáraók. És ők sem voltak ufók.
Arra meg nem is mondok semmit, h a Homo Sapiens génkezelt ember..:DDD Te biztos az vagy, csak kár h hiba történt a folyamat közben, és ilyen degenerált lettél.
Az emberré válás folyamata bizonyított tény. A Homo Habilis-tól a Homo Sapiensig. Évezredek alatt lezajló folyamat volt. Az meg h megnyúlt koponyákkal jössz, nem más mint a vízfejűség. Manapság is gyakori, kezelhetetlen betegség.
Tudod, tanulni kellene/kellett volna, és akkor az IQ szinted is nagyobb lenne pár számmal. De erre a kérdésedre majd térjünk vissza januárban, amikor nem jön el semmiféle idegen faj. Kíváncsi vagyok h fogod kimagyarázni magad, illetve h milyen hitre térsz át utána.
Na részemről ennyi. És légyszi kímélj meg attól h megint leírod h régen milyen lények voltak. Mindenki röhög rajtad, mert egy nyominger vagy. És még te zombizol le engem?:DD Az év vicce. Ezentúl az ufó magazin helyett inkább olvass vmi tankönyvet, hidd el, jobban jársz.
Előző!
Sajnos az általad tényként beállított dolgokra sincs az ég-világon semmi kézzel fogható bizonyíték!
Fikciókról beszélsz, lehetséges variációkról.
Amiről konkrét bizonyíték van, azok max párezer évesek, itt pedig több 10-100 ezer évről beszélünk.
"semmi idegen gén nincs bennünk. " Erre semmilyen bizonyíték nincs
"kezdj el tanulni történelmet, biológiát, és akkor rájössz h mekkora nyomorékságokat hordasz össze. "
Sajnos a nemzeti (ami a nemzetközit követi) alaptanterv fényévekre van az igazságtól, ilyen téren jelenleg nincs hitelt érdemlő forrás, amiből tanulni lehetne.
"Minden civilizáció vallásában jelentek meg állatok,"
A ősi civilizációk ugyanolyan intelligenciával bírtak, mint a mostaniak, és internet nélkül elég különös, hogy az egész bolygón elterjedt a kígyó/sárkány isten tisztelete.
"történelemben és a tudományban (amit meg kéne érteni)"
Valóban meg kéne érteni, de van még addig párszáz év, mire sor kerülne rá, hogy legalább a felszínt karcolgassák az úgynevezett tudósaink.
"ha értenél a biológiához, láthatnád h az egy sima földi állat, "
Az a helyzet, hogy akik szerinted értenek a biológiához (nyugati civilizáció biológusai) azok sem tudják, hogy milyen állat... ezek szerint mégsem annyira felkészültek ezek a "tudósok" ha te jobban tudod ezt.
"mert minden civilizációban voltak állatokhoz hasonlító istenek, de ők nem földönkívüliek. Elég megnézni Egyiptomot, ahol az állatfejű istenek nem mások, mint az első fáraók. És ők sem voltak ufók. "
Akkor mik voltak?!?!?!
A te elméleted szerint, ha lassú evolúcióval fejlődtünk, akkor nyilván nem vitás, hogy párezer éve már ugyanilyen intelligensek voltak az emberek, hiszen az evolúció millió években mér.
Ugyanakkora agykapacitása volt az akkor embereknek, ezzel ufóhívők, és szkeptikusok is egyetértenek.
Akkor minek találtak ki ilyeneket??
Nem kell belemagyarázni semmit, hogy ostoba vallási dolgok, mert nem voltak ostobák, és a vallásuk is eredt valamiből!
"Az emberré válás folyamata bizonyított tény"
Hatalmas tévedés!!! Idéznék egy ezzel foglalkozó történészt (igen, rendes történész) :
"Úgy látszik az emberiség egy amnéziában szenvedő faj. Be kell látni, hogy gyakorlatilag fogalmunk sincs, honnan jöttünk."
"Évezredek alatt lezajló folyamat volt"
Hát ez az, 12 millió évig semmi, aztán 5000 év alatt néhány lépcsőfokban elértük a mostani szintet. Mindez a legnagyobb faj-kihalások közben! Tényleg, teljesen reális, és egybevág a természetes evolúcióval...
"Tudod, tanulni kellene/kellett volna, és akkor az IQ szinted is nagyobb lenne pár számmal."
Ezt csak úgy visszapasszolom neked, jelen esetben ez rád illik leginkább.
Nem ártana tájékozódni egy kicsit bármilyen témában, ha érdemben szeretnél hozzá szólni.
"Amire ugyebár a mai csillagászat azt mondja, nem létező bolygó."
Ez is egy érdekes, és igen jellemző félremagyarázás.
A Nasa nem ismeri el, hogy van egy Nibiru nevű bolygó. Ezzel sokan el is intézik a dolgot.
Arról kevesebben beszélnek, hogy a Nasa is tud egy 10. bolygóról, amit ők Planet-X-nek hívnak.
Így aztán mondhatják, hogy nem létezik Nibiru, mert átkeresztelték:)
Tudod az a baj, h annyira elvakult vagy, h hiába mutatnék neked akármilyen bizonyítékot, leleteket stb, te akkor is rákontráznál egy ufómagazinos sztorival.
De h én is idézzek pár sort tőled:
"Hát ez az, 12 millió évig semmi, aztán 5000 év alatt néhány lépcsőfokban elértük a mostani szintet"
Látod itt látszik h mennyire buta vagy. Az első ember, a Homo Habilis 1-2 millió évvel ezelőtt élt. Fejlődtek az évezredek során, és kb 1 millió és 100.000 között élő embert már Homo Erectusnak nevezzük. Ők voltak a felegyenesedett emberek. Az értelmes ember (Homo Sapiens) 50-30.000 között élt, majd 30.000től a mai napig fejlődik a Homo Sapiens Sapiens. Akkor milyen 12 millióról beszélsz, meg milyen 5000ről? Kicsit el vagy tévedve az időben. A dinoszauruszok 65 millió éve haltak ki. Az h utána létrejöjjön egy teljesen új növényvilág, állatvilág, kifejlődjenek a majmok és más emősök, és utána a majom lemásszon a fáról, ahhoz nem elég pár ezer év. Nem megy egyről a kettőre, több millió év fejlődés kellett ahhoz, h kialakulhassanak újra az összetettebb létformák.
""semmi idegen gén nincs bennünk. " Erre semmilyen bizonyíték nincs "
Arra van h idegen gén van bennünk? Mutasd meg, kíváncsi vagyok. Biztos génsebész vagy akkor, ha ezt ennyire vágod. Kíváncsian várom h melyik DNS génszekvenciánk idegen. Ha meg tudod mutatni, azonnal Nobelt kapsz a felfedezésdért.
"Sajnos a nemzeti (ami a nemzetközit követi) alaptanterv fényévekre van az igazságtól, ilyen téren jelenleg nincs hitelt érdemlő forrás, amiből tanulni lehetne. "
Te most ezzel azt mondod, h a Föld minden országában hülyeségeket tanítanak, mert neked vki azt mondta h ilyen idegen lények jártak itt? Tudod ha jártál volna iskolába, akkor rájöhetnél, h ott nem az űrlényeket tanítják a gyerekeknek, hanem a fizikát, kémiát, matekot stb.
"A ősi civilizációk ugyanolyan intelligenciával bírtak, mint a mostaniak, és internet nélkül elég különös, hogy az egész bolygón elterjedt a kígyó/sárkány isten tisztelete."
Bár nem vagyok hívő, de had éljek a hit erejével. A kereszténység sem az interneten terjedt, mégis az egész világon ismerik... Igaz kicsit később ismerték meg mint a Te "isteneidet", de az emberre válás folyamatában ez parányi idő. Arra esetleg nem gondoltál, h olyan állatokat imádtak, amik éppen azon a területen éltek? Tudod nehéz olyan állatot imádni, ami nem őshonos az adott területen. A kígyók a föld szinte minden részén megtalálhatók. Az h sárkányokról regélnek, az fantázia, ennyi erőből léteznének óriások, manók, tündérek stb..
"Az a helyzet, hogy akik szerinted értenek a biológiához (nyugati civilizáció biológusai) azok sem tudják, hogy milyen állat... ezek szerint mégsem annyira felkészültek ezek a "tudósok" ha te jobban tudod ezt."
Ha esetleg nem csak az ufó honlapokat néznéd, ahol csak azt írják h "eeez bizony ufó öcsééém", hanem utána járnál más oldalakon is, akkor meglepődnél h mégsem ufó. De tudod mit, tessék:
Szted ez mi? Egy ufó? Van ronda feje, hosszú farka, lehet h Annunaki? Fogadjunk ha vki ezt egy ufós honlapon kirakja neked, te egyből elhiszed h ez bizony ufó. Elárulom, ez egy delfin.
"Akkor mik voltak?!?!?!
A te elméleted szerint, ha lassú evolúcióval fejlődtünk, akkor nyilván nem vitás, hogy párezer éve már ugyanilyen intelligensek voltak az emberek, hiszen az evolúció millió években mér. "
A fáraók mik lettek volna szted? Emberek... Gondolj már bele... Pár ezer éve nem voltak ilyen intelligensek az emberek. Tudtak számítógépet gyártani? Nem.. Könyvet nyomtatni? Nem... az agykapacitásuk meg volt hozzá, viszont az intelligenciájuk nem. Ha az ufók segítették volna az ősi civilizációkat, akkor nem 2-3 ezer év után építettünk volna egy repülőt, hanem rá 50 évre. Az h az evolúció évmilliókban mér, nem azt jelenti h 1 millió éve is okos volt az ember. Az intelligencia fokozatosan fejlődik, generációról generációra. Persze ehhez kell az is, h közben a technika is fejlődjön. De nem úgy h a kőbalta után a csészealj összeszerelési folyamatát találják fel.
"Úgy látszik az emberiség egy amnéziában szenvedő faj. Be kell látni, hogy gyakorlatilag fogalmunk sincs, honnan jöttünk."
Erre szokták azt mondani, h nem a Discoveryt kell nézni. Az emberi faj Afrikából származik. Persze akkor a földrészek még egyben voltak, így el tudott terjedni minden ma létező földrészen. Keress rá nyugodtan, találsz tömérdeknyi vándorlási térképet az emberről. Persze pontosnak nem biztos h pontos, főleg a dátumok, de igazoltak. Tudod ezt legalább lehet bizonyítani a csontvázak által.
Összegezve. Az h te az ufó magazinban azt olvasod, h az ufók tenyésztettek minket, meg h év végén visszajönnek stb, az egy baromság. Érdekes mód 10.000 emberből 9.999 ezt belátja, de persze neked van igazad. Az emberré válás folyamata igenis bizonyított, csontvázak, kőkori szerszámok, barlangrajzok stb segítségével. A te űrlényeidet nem bizonyítja semmi, csak egy preparált állati embrió, amiről csak te hiszed h az egy ufó.
Szóval sztem inkább te tájékozódj jobban ezekben a dolgokban, mert csak saját magadat égeted ezzel az űrlény baromsággal. Hihetsz benne nyugodtan, csak kérdezd meg magadtól, ha így hangoztatod h léteznek stb, és 20 év múlva még mindig nem történik semmi, akkor h fognak rád nézni az emberek? Elárulom, mint egy dilisre. Tudod ha a Föld felé tartana egy űrhajó, azt a mai technikával észlelni lehetne, hisz 30 év múlva a Föld közelébe érő kisbolygót is észleltünk már. Nem szabad mindent elhinni a photoshopnak.
Én hiszek a földönkívüliekben. Abban, h nem vagyunk egyedül az univerzumban. De az ilyen reptoid, annunaki sz*rságokban csak az hisz, aki h mondjam finoman...idióta. Mindent elhisztek amit terjesztenek a neten, nem jártok utána semminek, nem érdekelnek titeket a bizonyítékok. Ha lett volna az ember előtt egy civilizáció, akkor maradnia kellett volna település romoknak, csontvázaknak, vmilyen technikának stb...
Visszatérve arra a képre, amin azt hiszitek egy ufó van... ugye írtam h már láttam 10 éve kb ezt a képet. A cikkben amit linkeltetek, azt írják 2 éve találták. Áruld el nekem...melyik élőlény képes arra, h ha elpusztul, évekig (évszázadokig) van a föld alatt, akkor a csontvázán rajt marad a bőr? A bőr szinte az első ami lebomlik az emberről halál után. A földréteg ráadásul nem is konzervál, max a sivatagban, ahol 50-60 fok van napközben, és nincs nedvesség.
Tudom h hiába írtam ezt a pár sort, mert a hozzád hasonló hívőket, akik nem tudják elfogadni a tényeket, nem lehet meggyőzni. Ti még nyugdíjas korotokban is a reptoidokat fogjátok várni. Részemről ennyi. A tények adottak, ha elfogadod, és utána jársz akkor hajrá, ha nem, akkor várd tovább a mesebeli lényeidet, de ne csodálkozz ha mindenki hülyének néz a környezetedben (bár gondolom csak olyan ismerőseid vannak, akik ufó magazin fanok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!