Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Erről mi a véleményetek?...

Erről mi a véleményetek? Www.Youtube.com/watch? V=z1fWdnqfFRE

Figyelt kérdés

Nagyon kérek mindenkit hogy ha teljes mértékben hazugnak is tartjátok, normális ,elfogadható formában kommentáljátok!

Köszönöm.

2012. jún. 29. 14:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Micsoda visszavágások, íjj :D Pantallómba rittyentek rögvest.

Az összes 81%-os én vagyok, nem tudom, miért kezelsz több emberként. És ahogy látod, tudok én okosat mondani, csak ezek a feltételezések, meg ez a sznob kezdő agnoszticizmus annyira nevetséges, hogy nem lehet rá komolyan válaszolni.

Én spec azért világosítom fel a népet, hogy ne hülyék között kelljen mán élnem, már megbocsássék. Nem töltöm itt minden percem, akkor írok, amikor épp ráérek.

És aki nekiáll okoskodni, bírjon már leírni egy magyar hárombetűs alapszót rendesen...

2012. jún. 30. 19:48
 22/23 A kérdező kommentje:

JUJJJ!

Szóval te vagy az a korlátozott elme aki örömét leli mások oltogatásában?

Szeretném megköszönni neked.Azt hiszem több ember nevében is beszélhetek.

Nagyon köszönjük hogy nem hagysz minket a sötétség homályába veszni,elménkbe fényt és ragyogást hozol,

kiírásainkba s kérdéseinkbe helyesírást hozol.

Százalékod méltán tükrözi értelmi szinted.A 81%-al elérted életed célját :D:D

Nem is tudom hogy eddig miért nem emeltek néked szobrot a Hősök Terén.De amint tudom kérvényezni fogom.

És most légyszíves tipegj át egy másik témakörbe ahol megmentésre szoruló emberek várnak. Köszi....Puszi...

2012. jún. 30. 23:07
 23/23 Zoli 93 válasza:

Meglepőttem ezen a videón azért mert megtudtam pár dolgot amiről nem hallotam.Pedig sok titkot tudtok a holdról.Én szerintem sok mindent mondtak el és elég részletesen.Ez az egész történet szerintem igaz.

Nektek én is elmondom azt a titkot amit nagyon kevesen tudnak a holdról.Az egyik Youtuben lévő videóba azt halotam,hogy a Hold egy ŰRHAJÓ ez nem vicc!A Hold belűlről üreges.Eztet a Szovjetek álitoták.

Ez bizony amit írtam ebben a videoban nem derűl ki.

2012. júl. 9. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!