Erről mi a véleményetek? Www.Youtube.com/watch? V=z1fWdnqfFRE
Nagyon kérek mindenkit hogy ha teljes mértékben hazugnak is tartjátok, normális ,elfogadható formában kommentáljátok!
Köszönöm.
Utolsó!
Légyszíves tipegjél át az Unikornis témakörbe ha ez a csúcs hozzászólás amit kitudsz erőltetni abból kis csökevényes szervből amit agynak csúfolsz.
Nem tudhatjuk biztosan mi lehet valójában.De kérlek olvasd el a kérdést még egyszer hangosan tízszer és talán felfogod hogy nem véletlenül tettem fel a kérdést úgy hogy: MI A VÉLEMÉNYETEK....?
Egyébként ahogy nézem az indoklást sem olvastad el....Csodálkozok hogy regisztrálni tudtál ide.
Imádom hogy vannak ilyen emberek akik bármit megesznek :D
És tutira állítanak valamit amit sem ők sem én nem tudunk :D
Örömmel tölt el hogy itt csak magasan qualifikált Professzor
növendékekkel beszélgethetek :D
Hűha, be lettem oltva egy 12 éves által :D Mindjárt könnyeket hullajtok.
Figyu, kisöcsi, az, hogy te nem voltál képes felfogni a mondandóm lényegét, az nem az én hibám. Tanulj még sokat, nagyon sokat, és akkor talán elkezdhetsz idézgetni magadtól. Addig meg inkább ülj, és csendben figyelj.
És azért másfél órás késéssel illene eltalálni, hogy ki az utolsó...
Ez a 12 éves szöveg valami begyakorolt beszólás vagy a saját korotokhoz adtok még hozzá kettőt?
Figyu... Ha olyan hatalmas értelemmel rendelkeztek mint ahogy előadjátok magatokat és olyan elit,tanult emberek vagytok akkor eláruljátok hogy miért azzal töltitek a napotokat hogy az ebbe a témakörbe mozgó embereket akarjátok meggyőzni a saját igazatokkal? Én senkit sem akarok meggyőzni és elnézést is kérnék a "kirohanásom" ért.Nem szeretnék senkivel veszekedni se megbántani.
Egyébként az Unikornisosat nem neked írtam csak amíg írtam a szövegem hozzászóltak ketten.Az első oldalon van az akinek szántam.Amit belinkeltél az érdekes volt.Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!