Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Erről mi a véleményetek?...

Erről mi a véleményetek? Www.Youtube.com/watch? V=z1fWdnqfFRE

Figyelt kérdés

Nagyon kérek mindenkit hogy ha teljes mértékben hazugnak is tartjátok, normális ,elfogadható formában kommentáljátok!

Köszönöm.

2012. jún. 29. 14:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Matematikusként a materiális világ híve vagyok. Szerinted mekkora annak a valószínűsége, hogy a világegyetemben lévő bolygók és holdak számát figyelembe véve kettő, egymástól alig párszázezer kilométerre lévő égitesten élet legyen? Megsúgom neked, ez konvergál a nullához. Sőt inkább azt mondom, hogy nulla.
2012. jún. 29. 15:40
 12/23 anonim ***** válasza:
Ja, hogy te hatalmas tudásoddal és képzettségeddel rögtön levágod, hogy hol sántít a hivatalos magyarázat? :D ASZTA, szólni kéne nekik, hogy találjanak ki valami újat, mert ez így nem jó, hogy akárki tudhassa. Micsoda kontármunka... de milyen jó, hogy senki sem tudhatja, mi az igazság, így még te sem. :D
2012. jún. 29. 15:43
 13/23 anonim ***** válasza:
Lehet zöld a hold, antarktiszon is vannak pálmafák és meleg vízű oázisok. Még sosem jártunk a holdon, honnan tudnánk ?
2012. jún. 29. 15:43
 14/23 anonim ***** válasza:
Ajánlom ezt elolvasásra: [link]
2012. jún. 29. 15:47
 15/23 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Légyszíves tipegjél át az Unikornis témakörbe ha ez a csúcs hozzászólás amit kitudsz erőltetni abból kis csökevényes szervből amit agynak csúfolsz.

Nem tudhatjuk biztosan mi lehet valójában.De kérlek olvasd el a kérdést még egyszer hangosan tízszer és talán felfogod hogy nem véletlenül tettem fel a kérdést úgy hogy: MI A VÉLEMÉNYETEK....?

Egyébként ahogy nézem az indoklást sem olvastad el....Csodálkozok hogy regisztrálni tudtál ide.

2012. jún. 29. 17:23
 16/23 A kérdező kommentje:
Ez a 12/15 - nek szól!
2012. jún. 29. 17:23
 17/23 A kérdező kommentje:

Imádom hogy vannak ilyen emberek akik bármit megesznek :D

És tutira állítanak valamit amit sem ők sem én nem tudunk :D

Örömmel tölt el hogy itt csak magasan qualifikált Professzor

növendékekkel beszélgethetek :D

2012. jún. 29. 17:27
 18/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező a #12-es és #3-as vagyok, így tájékoztatlak, hogy írtam előzőleg VÉLEMÉNY-t is. Ami a linket illeti, nem értem ezt a kirohanást...(menjek át az unikornis témakörbe, kösz) Ha elolvastad volna a cikket, akkor rájöhettél volna, hogy hasonló dolgokról van szó a filmben is. Ha tudományos magyarázatot szeretnél, akkor ne ide tedd fel a kérdésedet, és ne a youtube-n keress videokat, hanem szerezz be egy távcsövet és nézd a Holdat. Így, akkor nem írogatnak hozzászólást a számodra kis csökevényes aggyal rendelkező egyének.
2012. jún. 29. 17:50
 19/23 anonim ***** válasza:

Hűha, be lettem oltva egy 12 éves által :D Mindjárt könnyeket hullajtok.

Figyu, kisöcsi, az, hogy te nem voltál képes felfogni a mondandóm lényegét, az nem az én hibám. Tanulj még sokat, nagyon sokat, és akkor talán elkezdhetsz idézgetni magadtól. Addig meg inkább ülj, és csendben figyelj.

És azért másfél órás késéssel illene eltalálni, hogy ki az utolsó...

2012. jún. 29. 19:23
 20/23 A kérdező kommentje:

Ez a 12 éves szöveg valami begyakorolt beszólás vagy a saját korotokhoz adtok még hozzá kettőt?

Figyu... Ha olyan hatalmas értelemmel rendelkeztek mint ahogy előadjátok magatokat és olyan elit,tanult emberek vagytok akkor eláruljátok hogy miért azzal töltitek a napotokat hogy az ebbe a témakörbe mozgó embereket akarjátok meggyőzni a saját igazatokkal? Én senkit sem akarok meggyőzni és elnézést is kérnék a "kirohanásom" ért.Nem szeretnék senkivel veszekedni se megbántani.

Egyébként az Unikornisosat nem neked írtam csak amíg írtam a szövegem hozzászóltak ketten.Az első oldalon van az akinek szántam.Amit belinkeltél az érdekes volt.Köszönöm.

2012. jún. 30. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!