Tulajdonképpen mik azok a chupacabra (csupakabra) -k? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Utánuk nézegettem de a ti véleményeitekre vagyok kíváncsi.
Léteznek egyáltalán?
2012. jún. 25. 16:54
1/10 anonim válasza:
A chupacabrák az emberi képzelet szüleményei.
2/10 Tom Benko válasza:
Meselények. Majd jön a legkisebb királyfi, és nem a kecskék vérét fogják, hanem megszívni.
3/10 anonim válasza:
a csupakabrákat az ufok teleportálták a földre
a csupakabrák tulajdonképpen az ufok bolygólyáról a vadállatok, szóval az állatok
4/10 anonim válasza:
Most miért haszontalan a válaszom? Ez nem igazság!
5/10 anonim válasza:
25%-al azt hittem nagyobb hülyeséget is tudnál mondani.
6/10 anonim válasza:
Miért lenne hülyeség?
Ilyen földi állat nincs, hogy csupakabra, tehát máshonnan jöhetett.
Akkor neked van elméleted hogy honnan?Ha nincs akkor hogy merészelsz lepontozni?
8/10 anonim válasza:
Faterom az. A tesómmal chupacabrának (kecske szívó, kecske vérszívó) hívjuk, mert egész életünkben a vérünket szívta a nyomi.
9/10 Tom Benko válasza:
@6: A "földi szót hagyd el,és úgy már jó lesz. Ami nyomot találtak a csupakabrára, arról mindről bebizonyosodott, hogy valamilyen normális földi állat volt, csak éjszaka volt aktív, emiatt a sok tudatlan, babonás paraszt képzelődött. Illetve volt néhány kissé eltorzult testű állatka is köztük, de az sem valami újfajta lény.
10/10 anonim válasza:
elvileg létezik! egy kenguru szerü kopo állat láttam róla felvételt és nem rég ugy döntöttem utána nézek eennek a lény nek majd szólók hogy mit deritek ki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!