Mi is pontosan a Chupacabra?
Az űrlények házikedvenci.
A Földön azért terjedt el mert néhány megszökött egy űrhajóról.
Egyébként így néz ki:
Fluor Tomi pingvinjelmezbe + Győzike zebraruhába keveréke
nagyon ijesztő
"200 Chupakabranak velt allatot elkaptak"
Vélni bármit lehet bárminek, még egy lesoványodott kutyát is. Chupacabra nem létezik.
A chupacabra egy génhibás kutyaféle. A génhibája miatt nem nő szőre, ugyanúgy, mint mondjuk a szfinx macskánál, vagy a kínai kopaszkutyánál. Ennyi, semmi földönkívüli és csoda nem rejlik a történetben. De bizonyított tény, hogy létezik, ez már nem vita tárgya, mint Nessie, vagy a havasi yeti. Van és kész.
Az, hogy már sokat elkaptak, mégis valami lopja az állatokat: a rókát, a nyestet és a görényt is írtogatják, mégis vannak és elviszik a jószágokat. Vagy írtsák ki a komplett fajt? Nem meredek ez egy kicsit?
Láttam róla egy filmet nemrégen. A chupacabra igazából nem a lény neve, annyit tesz kecskeszívó. (mert hogy a parasztok kecskéit mészárolta le. Egyébként nem egyetlen lényről van szó, a világ minden pontján találtak már ilyen szőrtelen lényeket.
A filmben amit láttam megvizsgáltak egy ilyen egyedet (egy autóval ütötték el és bevitték egy központba megvizsgálni) és génvizsgálat után kiderült hogy a legtöbb génjük a farkasokéhoz hasonlít, a prérifarkas és a szürkefarkas hibridje. Szóval lényegében egy genetikai mutáció. Az emberektől gyakorlatilag egyáltalán nem tart.
Az utolsóra szavazok!
Én is láttam azt a filmet!
Valami filmet én is láttam erről, de abban 2 nő is beszámolt a találkozásról, és elég jó fejnek írták le ezt a lényt :D no comment
Lehet ebben a hibrides, génmanipulált farkas dologban igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!