Mennyi a valószínűsége hogy az univerzum spontán felrobban? Kell-e től tartani?
Nem kell tőle tartani!
Az idegenek sem ismerik az univerzum tágulását, sőt mi sem tudjuk, hogy mi okozza!
Én úgy gondolom, sok helyen kutattam-és arra a következtetésre jutottam, hogy az univerzumunk él! egy élő lény! -Ami nővekszik , táplálkozik és fejlődik.. Ezért tágul... Amikor megszületünk mi is nővekszünk fejlődünk.. Az univerzumunk is ezt teszi!
Nincs miért felrobbanija. Ami felrobbanhat azok szupernovák!
Szögezzük le:
Semmi sem biztos, a válaszolók csak csillagászati és kozmológiai elméleteket idézgetnek, kényük-kedvük szerint. Emlékeztetnék mindenkit, hogy a tudomány már többször tett ténynek hitt kijelentéseket, amik sorra megdőltek. Az Univerzum tágulására sincs egyértelmű bizonyíték, csak mert gyorsulva távolodni látunk néhány égitestet még nem biztos, hogy az a valami is tágul amiben ezek a testek elhelyezkednek. Ha pl. van egy léggömböd tele szórva rizsszemekkel és felrázod, akkor a rizsszemek egymáshoz képest távolodnak, de ez nem jelenti automatikusan a léggömböd tágulását. Szóval tessék inkább a dolgok viszonylagosságán elmélkedni, pláne nem bedőlni olyan kijelentéseknek, hogy évre pontosan mennyi idős az Univerzum. (Jelenleg a Föld életkorát sem tudjuk egyértelműen meghatározni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!