Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404 tényleg űrlényeket boncolt?

404 tényleg űrlényeket boncolt?

Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 20:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
Bizonyítékom van arra hogy 404 őrült. Mégpedig az hogy földönkívüliek nem léteznek. Mi vagyunk az egyedüli lény ebbe az univerzumba és még egy szem baktérium sincs sehol máshol a világűrbe csak itt a földön. Ez nem elég bizonyíték? Ha mégis lennének földönkívüliek és ide mernének jönni széjjel lőnék őket a nemzetbiztonsági haderők! Az igaz hogy van boncterme mert láttam az interjújába a videóba de nem földönkívülieket boncol hanem... a többit a fantáziátokra bízom :D
2012. jún. 15. 14:34
 22/33 A kérdező kommentje:

"Mégpedig az hogy földönkívüliek nem léteznek. Mi vagyunk az egyedüli lény ebbe az univerzumba és még egy szem baktérium sincs sehol máshol a világűrbe csak itt a földön"

Drágám, akkor szólj gyorsan Almár Ivánnak, hogy állítsa le a kutatásokat mert te bejártad az egész univerzumot és tudod, hogy sehol máshol nincs élet.

2012. jún. 15. 14:57
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
404 igazából egy félbevágott ürcsiga. Az igazi neve 808 volt, csak ugye el lett felezve.
2012. jún. 15. 18:37
 24/33 anonim ***** válasza:

"Magyar származású amerikai

orvos és ufológus."

Nem igaz.

Nekem azt mondta, hogy Magyarországon letelepedett Indián származású amerikai.

2012. jún. 15. 20:45
 25/33 anonim ***** válasza:
Ja és az "ufológus" kifejezést elfelejthetnétek, mert nem létezik ilyen f@szság!
2012. jún. 15. 20:47
 26/33 anonim ***** válasza:

"Mi

vagyunk az egyedüli lény ebbe az

univerzumba és még egy szem

baktérium sincs sehol máshol a

világűrbe csak itt a földön."

Úgy látom 20 évvel le vagy maradva, ugyanis már találtak megkövesedett baktériumot egy Marsról érkezett meteoriton.

2012. jún. 15. 20:50
 27/33 anonim ***** válasza:
404 nem lehet ufológus mert azt állítja hogy nincsenek reptoidok pedig én hazafelé jövet találkoztam egyel. Amúgy is nincs ilyen hogy ufológus és ufókutató és nem kutatják az ufókat és a földönkívülieket se kutatják mert nincsenek. A SETI se volt igaz nem létezik a SETI sose létezett! 404 se létezik ő egy gép. Egy hibernetikus alaprobot.
2012. jún. 15. 21:51
 28/33 anonim ***** válasza:
404 egy debil paraszt aki nem kapta meg a gyógyszerét...amúgy nyugodtan látogassátok az új fórumát mert vírusos
2012. jún. 16. 06:53
 29/33 anonim ***** válasza:
jaja vírusos 1456723 db vírust jelzett a virusírtóm mikor odalátogattam!! Oda ne menjetek! xD
2012. jún. 16. 12:36
 30/33 anonim ***** válasza:
Nem is igaz, annyi nincsen 404 sb vírus van csak ott, bár igaz hogy kemény indiai származású amerikai vírus mind.
2012. jún. 16. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!