Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Kinek milyen kapcsolata volt...

Kinek milyen kapcsolata volt már földön kívüli lényekkel?

Figyelt kérdés
komoly válaszokat várok.
2012. jún. 6. 22:55
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
2012. jún. 13. 01:44
 22/25 A kérdező kommentje:

jó hát figyelj, én csak abból tudok "táplálkozni" amit itt megtapasztaltam a földön. meg addig én semmit nem hiszek el a marsról meg semmiről amég én azt meg nem tapasztaltam, szóval, mondhatnak nekem bármit az iskolába... meg ti is.

ezt a légnyomásos dolgot nem tudtam, de a marson milyen légnyomás lehet vagy mekkora? az is lehet hogy már emberek is élnek valahogy a marson, nem tudom, ahogy nagyon sok ember, hogy mi is pontosan az igazság.

de most visszatérve az eredeti kérdésre és válaszra, ne haragudj már, jóhogy nem veszek komolyan egy olyan embert aki azt állítja hogy elviszik az ufók, de semmi bizonyítéka nincs rá. meg levezeti papíron a víz halmazállapotát a marson, azt az is lehet hogy látta valami doku filmben a discovery-n. klinikai eset, normális ember semmilyen gyógyszert nem vesz be. de ez hogy most mi van a marson meg mi nincs nem tud lekötni, mert most ezt meg ezt mondják róla, tíz év múlva meg teljesen mást. magamnak hiszek nem az iskolának meg a proffoknak. ezt az egészségügyet is milyen jól kitalálták, meg az oktatást stb... párszor bebizonyosodott, hogy hibás tudás az egész vagy nagy kamu.

de mindegy, hülye voltam, alap műveletlen voltam, bunkó barom, egy igazi tapló állat, hogy nem tudtam volna megmondani miért nem esznek kemény tojást tibetben.

elnézést mégegyszer, hogy megsértettem, oktondi szamárságaimmal a professzor urak nézeteit, illetve értékes tudásukat nem ismertem el, meg hogy nem hiszem el ennek a pszichiátriai ufós komának a süketelését.

ez nem tudás má bocs hogy "mi van a marson meg mi nincs", meg hogy légnyomás-forráspont összefüggés (ez már azért szükséges lehet), de nem rohangálunk szerintem minden másnap 5000m magasba, hogy ezt tudni kellene.

tudok kinek volt tudása, a régen élő embereknek, akik házat építettek maguknak, ételt készítettek, termeltek maguknak, ruhát meg mindent, egy boldog életet.

ja és még neki: [link]

2012. jún. 13. 08:32
 23/25 anonim válasza:
nekem van egy barátom az XN173-as kisbolygóról, de csak 470 évente tudunk találkozni, mert akkor van közel a Földhöz
2012. jún. 27. 22:07
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok az a vakon hívő,minden embernek aki azt állítja,elrabolták,hinni akaró ember.De! Szerintetek,mért állítaná valaki azt még a pszichiátrián is,ha egyébként normális ember a hétköznapokban,hogy elrabolták? Talán azért,mert csupán annyit akar,hogy higgyenek neki,mert igazat mond!

Aki meg azt írta,az ismijét biztos nem rabolták el,mert sem este sem reggel nem szállt le az udvarukon ufó,annak meg azt üzenem,olvassa el Budd Hopkins bármelyik könyvét. Mikor sok embert úgy térítenek el,hogy a párjuk ott fekszik mellettük az ágyon és mélyen alszik,és semmit sem sejt az egészről...Szóval ennyit erről!

2012. szept. 1. 13:56
 25/25 anonim ***** válasza:

utolsónak

"az ismijét biztos nem rabolták el"

Ki az az "ismije?" Ilyen elraboltat még nem olvastam a szakirodalomban! Pedig elég olvasott vagyok a témában.

2012. szept. 2. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!