Kinek milyen kapcsolata volt már földön kívüli lényekkel?
"Kérdezőnek:
akiről írtam, az a hétköznapokban normális. Mondhatni magasan képzett (amennyiben 3 diplomára lehet azt mondani), eligazodik a hétköznapokban, kifejezetten jól érvényesült. Amíg nem cipelték el kórházba. Most így, gyógyszerek nélkül kezd visszaállni. Szerintem gyógyszerek nélkül (ahogyan most is) nem mondanád rá azt, hogy valami gond van vele."
most nem oltani akarok senkit, de az hogy hány diplomája van valakinek a hétköznapokban, párszor bebizonyosodott, hogy semmit sem jelent. annyi buta, hülye diplomás ember van, hogy nagyon sok. lehet, hogy a sok tanulástól kattant meg. ha egy teljesen normális ember, és 100%-os meggyőződése, hogy léteznek az ufók és talizott is velük, akkor nem megy el a kórházba, nem tudják oda elcipelni, és nem veszi be a gyógyszereket, csak azért vette be azokat a sz*rokat, mert ő is érezte valószínűleg, hogy valami nincs rendben.
"Amikor rákezd az UFO-kra (bár nem így nevezi őket), akkor tekintenek rá őrültként."
igen általában, ha az ember őrültségeket beszél akkor tekintenek rá őrültként.
"Nekem már nagyon régen megmondta, hogy a Mars felszíne alatt van fagyott jég, de a nagy nyomás miatt a mélyebb rétegekben folyékony. Ezzel vitába szálltam vele, majd papíron levezette hány méter mélyen lesz folyékony, az adott légnyomás és talajösszetétel függvényében."
1, fagyott jég, az nem tudom mi, valószínűleg fagyott vizet akartál írni.
2, az, hogy a víz folyékony, 0 fok feletti, az nem a nyomástól és a talajösszetételtől függ szerintem, hanem a hőmérséklettől
3, papíron levezeti, hogy az ordítom "légnyomás" és talaj függvényében, hol lesz folyékony a víz. na ha ezt 3 diplomával mondja és levezeti papíron, törölje ki a s*ggét a 3 diplomával, mert ez megint azt bizonyítja, hogy nincs sok sütni valója. de neked se, ha ezeket nem látod meg. hol van légnyomás? a világűrben, vagy a Marson, vagy a Mars felszíne alatt?
4, am ha elvisznek az ufók, nem is tudtam, hogy egyből ilyen geológiai kalandtúrában kell részt venni, hogy "vizsgáljuk együtt a Mars felszínét"
ha te nem veszed észre erről az emberről, hogy tök hülye, és csak feltűnési viszketegsége van vagy nem tudom mi, akkor te neked is kellene egy beutaló. "az adott légnyomás és talajösszetétel függvényében." uram jó atyám, add el a házat, leszakad az ég akkor hülyeség.
"Úgyhogy semmiképpen nem beteg, csak "mi" tartjuk annak."
igen így van mi vagyunk a tök hülyék mert nem hiszünk egy beteges képzelgő, összefüggéstelen agyszüleményeinek, tudod mit következőre ha a Marson jár, hozzon már onnan valamit, vagy az ufóktól valamit, és akkor már nem csak duma lesz.
"Én nem tudom mire vélni. Ma reggel elmondta, hogy az utolsó eltérítésekor gyereket is elvittek ezek az idegenek és ő próbált nekik segíteni, hogy ne féljenek. Miközben hallgattam, egy cseppet sem kételkedtem abban, hogy komolyan átélte. Holott képtelenség, mert nem szállt le semmilyen űrhajó este, sem reggel."
ez no komment, szerintem nálad is van valami defekt, má bocs.
hogy segített a gyerekeknek? ne féljetek gyerekek most elvisznek titeket az ufók, és soha nem jöttök, haza, de ne féljetek ez tök normális.
Azért óva intelek attól, hogy ledegradáld azt, aki a nyomás függvényében gondolkodik a halmazállapotról. Középiskolás fizikából a hőtani anyagrész gondolom beugrik (3 állapotjelző). A Marson például az 5 fokos víz milyen halmazállapotú? Lehet, hogy meglepődnél,de már 5 fokos víz jóval a forráspont felett van.
Ha jól olvasom, akkor a válaszoló nem írt hülyeségeket, hanem komoly választ adott. Ahogy a kérdező kérte.
A felszín alatti "üregekben" lévő víznél van érte a nyomást a felette lévő kéregréteg vastagsága és sűrűsége (tehát összetétele) alapján számolni. Szerintem pont nem itt van a baj.
Amúgy meg el lehet vitetni valakit pszichiátriára, nem olyan nehéz. Sajnos láttam én is hasonló esetet.
Kérdezőnek:
azt írtam, hogy 3 diploma esetleg számíthat olyannak, mint akire azt lehetne gondolni jól képzett. Ebben nem volt olyan mögöttes tartalom, amit felfedeztél benne.
A kórházas dologra a védelmemre kelt ember jól válaszolt: Magyarországon nem te döntöd el, hogy pszichiátriára vonulsz-e vagy sem. Ha pedig ott vagy, akkor nem te döntesz arról, mi történik veled, hanem például egy állítólag sorodért aggódó feleség. A törvényi szabályozásban van egy kitétel, ami bizonyos esetben kiveszi a kezedből a döntést. Szerintem ez nem jó, ahogy utaltam is rá. Az esetben pedig az a bizonyos feleség inkább a pénztárcáját féltette a véleményem szerint, de ez most már mindegy.
Lehet ezekhez a kérdésekhez prekoncepciókkal közeledni. Sőt, szerintem mindenkinek vannak, nem lehet azok nélkül. Amikor írtam a bejegyzésem megsajnáltalak, hogy egy kérdést feltettél és nem kapsz rá normális választ. Most már sajnálom, hogy megtettem.
A víz halmazállapotában nem egyedül a hőmérséklet számít. Ahogy az előttem szóló is jelezte, a hőmérséklet, a nyomás és a térfogat összefüggése középiskolás fizika. Az csak a Föld normál légköri nyomásánál érvényes, hogy a víz 0 foknál folyékony lesz és 100 foknál forr. A Himalája tetején nem ezek az értékek lennének jellemzőek a légnyomás miatt. Úgyhogy ordíthatod, hogy légnyomás, én is, hogy középiskolás fizika. Nem is kell hozzá diploma, csak figyelni fizika vagy kémia órán (kémia: a részecskék hőmozgásából is levezethető).
A Mars esetében ezeknél az embereknél a felszín alatti barlangoknak külön mítosza van. Azt gondoltam a kérdésedből, hogy ismered. Az előttem író emberke tudta mit gondolnak (csak ő miatta volt érdemes ide írni) erről és igen, a felszín alatti nagy barlangoknál számíthat a talaj összetétele. Az más kérdés, hogy ez érdemi hatás-e vagy sem, mert például én nem tudom mekkora mélységről van szó. Direkt miatta kerestem és nem találtam a szaklapokban erre vonatkozó méréseket.
Ha engem is be akarsz utalni a pszichiátriára, akkor hasonló kedvességgel visszaküldelek a középiskolába,. Van mit pótolnod, szövegértésben és modorban is.
Például rajtam kéred számon az ő elbeszélésének a logikáját (gyerekekre utalok)????
Nem tudom mit vártál, de azt hittem komoly válaszokat vártál. Szerintem meg kellett volna köszönnöd.
12es kommentelőnek, józan magyar paraszti ésszel gondold már végig, azt írta LÉGNYOMÁS. nincsen levegő az űrben, ha jól tévedek a Marson se. meg személy szerint én olyan ember vagyok, hogy ha majd járok a Marson vagy Holdon akkor meglátom, hogy milyen is az és akkor meggyőződve beszélek róla, de azért mert azt mondják nekem a TV-ben vagy iskolában, attól még nem fogom elhinni. saját megtapasztalásunknak, tudásunknak higgyünk, ne annak amit egy 300 éves találmány nevezzük tudománynak elénk rak, majd 15 évenként rájön, hogy hülyeséget beszélt.
ha meg el tudják cipelni a pszihiátriára vagy hova a... akkor meg egy gyenge akaratú ember, ha meggyőződése, hogy igaza van akkor mért veszi be a "gyógy"szert, újra és újra nekem ez is homály, na minden jót kívánok
14. válaszolónak
jó oké lehet hogy olyan hülye vagyok, hogy nem tudom hogy megy a Marson, kívánok egy elnézést. egyébként ott annyi ember járt, hogy az emberiség marhára tudhatja mi is van ott pontosan. fénykép, ilyen olyan felvételek, jó oké, majd ha én látom akkor elhiszem, ennyi erővel higgyetek németh sándornak is a vidám vasárnapban, hisz ő is úgy tudja mondani.
látom az iskolai anyagot szépen bemagoltátok, csak most gondolkozz. van egy ember akit lehet hogy tényleg elvisznek az ufók egy ilyen mars tanulmányozó expedicióra, meg mikor gyerekeket rabolnak, ő ott van hogy segítsen a gyerekeknek ebben, és lenyugtatja őket, hogy "semmi baj ez már csak így megy, ne féljetek, sose látjátok viszont a földet és a szeretteiteket".
de a legfőbb kérdésem, miért mondogatja ezt mindenkinek, hát te jó ég, ha engem elrabolnának az ufók nem mondanám senkinek már azért se hogy ne nézzenek csont hülyének. szóval ez meg hogy a feleséged beutal, meg elvisz egy ilyen leépítő helyre, jelen esetben ez a pszihó lóf*sz, akkor az már nekem too much. milyen feleség az ilyen, meg milyen férj az ilyen, hogy ennyire töketlen. én otthagynék egy ilyen nőt.
na de nem pirítok már itt tovább, nem szép dolog. csak az lett volna a mondanivalóm, hogy használjátok a józan paraszti észt. és ne ezzel az iskolás maszlaggal gyertek, ami marhára nem állja meg a helyét a valós világban. sok ilyen emberrel beszélgettem már és mikor felvilágosítanám őket, hogy a világ amiben élsz egy kamu, akkor egyből, a menekülés vagy a támadás. nem akarják elfogadni, jobb szeretnek a mátrixban. ezzel a diplomával is egy akkora egót ültetnek az emberbe tudat alatt, hogy már azért is ki fogja kötni az ebet a karóhoz, minthogy bevallja, semmit nem ér a "tudásom".
puszi jay és néma bob
Marson van légkör, tehát légnyomás is.
Közvetlen mérési adat is van, hiszen a Földről mérőműszereket is átküldtek, nem is nehéz ennek utánajárni.
A középiskolás fizikai résznél pedig éppen nem elméleti dologról volt szó, amit mi képzelünk el.
A soraid téged minősítenek, nem fűzök hozzá semmit.
Egyébként az álláspontod leírása egy monológ, bizonyítékok nélkül meg...
Ha úgy érzed, hogy te a józan paraszti ész prófétája vagy, illett volna érvelned is. Nem elég kijelenteni. Lemegyek a kocsmába és tucatjával találok ilyen önjelölt prófétákat, akik bizonyítás nélkül mondják a magukét és még magukat tartják okosnak. Mármint ezt a kérdező reakciójára írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!