Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Kik azok a szürkék?

Kik azok a szürkék?

Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 22:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
14%

A szürkék ugyanolyan kitalált lények, mind a reptoidok, plejádok, krikrakszok, szellemek, Isten, stb...

Nincs semmi valóságalapjuk.

2012. máj. 25. 17:35
 12/26 anonim ***** válasza:
75%

Adtam a legjobb tudásom szerint egy témába vágó majdnem kimerítő választ. És ennyi a hála érte?

# 8/11 Időpont tegnap 01:32

A,úgy technika orientáltak, és fejlett orvostudományuk van. Egyes feltételezések szerint mi vagyunk ők a jövőből, vagy más rokoni szál fűz hozzájuk.

2012. máj. 26. 00:34
 13/26 anonim ***** válasza:
A,úgy* Amúgy
2012. máj. 26. 00:34
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Hogy kik a szürkék ?

Nem erről a bolygóról származó idegen lények.

Akik renszeresen látogatják földünket és figyelik hogyan tesszük tönkre a bolygót.Vagypedig várnak a megfelelő pillanatra.

A Tudatlan trolloknak ajánlom ezt a 2 dok filmet!

Ufo aktok 1rész , Ufok léteznek

Ha ennyi bizonyiték se elég akkor elvakított a vallásod:D:D:

2012. máj. 26. 01:33
 15/26 anonim válasza:

8-assal egyetértek azt hiszem más néven ők a Plejádok így könnyeb rákeresni .

Amúgy azt hiszem ezt a kettőt külömböztetik meg:

Plejádok

Sziriusziak

és úgy emlékszem a plejádok a szürkék

2012. máj. 26. 03:52
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy emlékeztem, hogy a sziriusziak a szürkék, és a plejádok, akik hasonlítanak ránk és szebbek is.

A szürkék látogatnak minket sűrűbben, ők végzik a kutatásokat, eltérítéseket is. De aztán ki tudja, még nem láttam földönkívülit, és nem is nagyon szeretnék.

2012. máj. 27. 13:23
 17/26 anonim ***** válasza:

Élő bizonyíték rá hogy a mi országunkban is letelepedtek.

[link]

2012. máj. 27. 18:23
 18/26 anonim ***** válasza:
85%

Szia, én már rég nem voltam itt. A nevem diator.

A szürkék 1947-ben mutatták meg magukat elősször, új mexikóban. Ők voltak az első idegenek akik kapcsolatot létesítettek az usa kormányával. Ezekről a lényekről sok mindent hallottam -olvastam és kutatásokat is végeztem. A lények szerepéről hogy jók, vagy rosszak -nem teljesen derült ki. Úgy értesültem, hogy gonoszak és olyan a tudatuk mint nekünk, ezért hecből akár bolygókat is elpusztíthatnak.

ÉN úgy gondolom, hogy ezek a lények, nem gonoszak. Szerződést kötöttek, az usa kormányával és technológiai csere folyt, jobban mondva csak ők adtak nekünk technológiát. A technológiai cserék hamar befejeződtek, mivel a szerződést az usa kormánya megszekte. A szerződésben szerepelt az , hogy nyilvánosságra hozzák a szürkék létezését. Ez nem történt meg, ezért a szövetésg a szürkékkel megszünt. Ez a későbbiekben veszélyt jelenthetnek ránk. A 80-as években a szürkék tárgyalása és a usa vezetőség között lévő tárgyalás, elég érdekesen zajlót. Az idegenek azt mondták, hogy ha nem hozznak minket nyilvánosságra az emberiség előtt , akkor tömegesen fognak megjelenni nagyobb városok felett. Az időpont 2012-végén lesz. Úgy értesültem más forrásokból, hogy ez akár 2013 elejéig elhuzódhat.

Az igazság, az hogy ezek a lények nem igazán avatkozhatnak bele az életünkbe, mivel a galaxisunknak vannak szabályai, amit minden fejlettebb civilizációnak bekell tartani.

Ennek az évnek a végén érdekes dolgok fognak történni.

2012. máj. 30. 17:10
 19/26 anonim ***** válasza:
84%

az előző nem írt hülyeséget. csillagászati szemszögből korszakváltás következik (pl a maja naptár is ezt számította ki, nincs köze világvégéhez)

átlépünk a vízöntő korszakába (ez asztronómia, nem asztrológia)

ez elméletileg nagy fellendülést hoz a társadalmunkba szellemi szinten. akár új aranykort is megélhetünk.

lehet, hogy a szürkék jövőbeli megjelenése ezzel összehozható lesz.

2012. jún. 2. 12:48
 20/26 A kérdező kommentje:
És,hogy érted,hogy fellendülés és korszakváltás lesz?
2012. jún. 2. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!