Kik azok a szürkék?
A szürkék ugyanolyan kitalált lények, mind a reptoidok, plejádok, krikrakszok, szellemek, Isten, stb...
Nincs semmi valóságalapjuk.
Adtam a legjobb tudásom szerint egy témába vágó majdnem kimerítő választ. És ennyi a hála érte?
# 8/11 Időpont tegnap 01:32
A,úgy technika orientáltak, és fejlett orvostudományuk van. Egyes feltételezések szerint mi vagyunk ők a jövőből, vagy más rokoni szál fűz hozzájuk.
Hogy kik a szürkék ?
Nem erről a bolygóról származó idegen lények.
Akik renszeresen látogatják földünket és figyelik hogyan tesszük tönkre a bolygót.Vagypedig várnak a megfelelő pillanatra.
A Tudatlan trolloknak ajánlom ezt a 2 dok filmet!
Ufo aktok 1rész , Ufok léteznek
Ha ennyi bizonyiték se elég akkor elvakított a vallásod:D:D:
8-assal egyetértek azt hiszem más néven ők a Plejádok így könnyeb rákeresni .
Amúgy azt hiszem ezt a kettőt külömböztetik meg:
Plejádok
Sziriusziak
és úgy emlékszem a plejádok a szürkék
Én úgy emlékeztem, hogy a sziriusziak a szürkék, és a plejádok, akik hasonlítanak ránk és szebbek is.
A szürkék látogatnak minket sűrűbben, ők végzik a kutatásokat, eltérítéseket is. De aztán ki tudja, még nem láttam földönkívülit, és nem is nagyon szeretnék.
Szia, én már rég nem voltam itt. A nevem diator.
A szürkék 1947-ben mutatták meg magukat elősször, új mexikóban. Ők voltak az első idegenek akik kapcsolatot létesítettek az usa kormányával. Ezekről a lényekről sok mindent hallottam -olvastam és kutatásokat is végeztem. A lények szerepéről hogy jók, vagy rosszak -nem teljesen derült ki. Úgy értesültem, hogy gonoszak és olyan a tudatuk mint nekünk, ezért hecből akár bolygókat is elpusztíthatnak.
ÉN úgy gondolom, hogy ezek a lények, nem gonoszak. Szerződést kötöttek, az usa kormányával és technológiai csere folyt, jobban mondva csak ők adtak nekünk technológiát. A technológiai cserék hamar befejeződtek, mivel a szerződést az usa kormánya megszekte. A szerződésben szerepelt az , hogy nyilvánosságra hozzák a szürkék létezését. Ez nem történt meg, ezért a szövetésg a szürkékkel megszünt. Ez a későbbiekben veszélyt jelenthetnek ránk. A 80-as években a szürkék tárgyalása és a usa vezetőség között lévő tárgyalás, elég érdekesen zajlót. Az idegenek azt mondták, hogy ha nem hozznak minket nyilvánosságra az emberiség előtt , akkor tömegesen fognak megjelenni nagyobb városok felett. Az időpont 2012-végén lesz. Úgy értesültem más forrásokból, hogy ez akár 2013 elejéig elhuzódhat.
Az igazság, az hogy ezek a lények nem igazán avatkozhatnak bele az életünkbe, mivel a galaxisunknak vannak szabályai, amit minden fejlettebb civilizációnak bekell tartani.
Ennek az évnek a végén érdekes dolgok fognak történni.
az előző nem írt hülyeséget. csillagászati szemszögből korszakváltás következik (pl a maja naptár is ezt számította ki, nincs köze világvégéhez)
átlépünk a vízöntő korszakába (ez asztronómia, nem asztrológia)
ez elméletileg nagy fellendülést hoz a társadalmunkba szellemi szinten. akár új aranykort is megélhetünk.
lehet, hogy a szürkék jövőbeli megjelenése ezzel összehozható lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!