404 el mi van?
Figyelt kérdés
kapcsolatba akartam vele lépni de nem ment2012. máj. 23. 19:17
11/17 x) válasza:
Ne kezdjétek megint.. :D
Amúgy kinőtte ő már ezt a fórumot, biztos valahol a Földön kívül mesél az idegen lényeknek rólunk.
12/17 anonim válasza:
Belenéztem a videójába, az 3 újjú villogó tárgy nem követel túl sok időt. 2 óra alatt én is csinálok hasonlót karácsonyfaégőkből.
Meg miért nem mutatja be a földönkívüli barátait a közönségnek?
Szerintem 404 és a fan klubbja, pár tinédzser szórakozása lehet, kb. olyanoké, mint akik a slendermant is kitalálták, és gyártották a bizonyítékokat különfélre blogokra. A sok hülye meg elhitte.
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem 404 és bandája nagyon kamuszagú...
13/17 anonim válasza:
Én már találkoztam 404-el. Kicsit ijesztő volt a szeme mert nagyon piros volt neki. Amúgy jó fej. Sokat beszélgettünk az idegenekről és a világról. Kicsit olyan érzésem volt hogy ő nem is emberi lény. Nem tudom miért éreztem ezt. Olyan érdekes volt a viselkedése pl a nyelvét nyújtogatta kifele állandóan és hosszú nyelve volt olyan mint a gyíkoknak. A végén kétfelé ágazott a nyelve.
15/17 anonim válasza:
16/17 anonim válasza:
"pl a nyelvét nyújtogatta kifele állandóan és hosszú nyelve volt olyan mint a gyíkoknak. A végén kétfelé ágazott a nyelve."
És még mondja valaki hogy nem Reptoid :(.
17/17 anonim válasza:
ő igazából egy gyíknyúlember hibrid, a sziriusziak keverték ki, csak itt hagyták, mert csúnya lett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!