Mit gondoltok ezekről a földönkívüli lényekről? Léteznek? (lista képekkel)
A zeta reitculi vagy más néven kis szürkék léteznek, ők a felelősek a legtöbb eltérítésért. Én most olvasom Wendelle: UFO kapcsolat a reticullumi lényekkel könyvét.
Aki nem hiszi nézze meg az FBI nyilvános honlapját, rajta van, hogy 3 csészealjat találtak 50-ben 3 apró termetű 3 láb magas lénnyel, a radarok miatt zuhantak le azt írják megzavarhatta a műszereiket. Engem második leggyakrabban idejáró faj látogat gyermekkorom óta, de azok nincsenek a képek között, nem láttam őket. (És nem akarok meggyőzni senkit erről.) Fogalmam sincs miért humanoid formájúak, senki nem mondta, hogy a világűrből jönnek....amúgyse úgy kell elképzelni, hogy több évet utaznak, egyszerűen jobban ismerik a kozmosz szerkezetét, mint mi, talán térugrásra is képesek vagy egy másik "földi dimenzióból" származnak. Szóval a reticuli fajról elég sok beszámoló van!
Szerintem akkora a világegyetem.Miért csak mi lennénk?
Persze azért nem kell ezt olyan komolyan venni!
három láb kb 1méter ?
mert akkor én is találkoztam velük
Köszike, hogy nem kezeltetek le a fenti kijelentésem miatt! Azt hiszem valamilyen paradigmaváltás csak elkezdődhetett a fejekben :) Ezek a lények a maguk módján nagyon is céltudatosak, kiválasztanak egyszerű embereket, akiket mentális és fizikai vizsgálatoknak vetnek alá, így kaphatnak átfogó képet "rólunk" nekem ez rajzolódik ki.
Valószínűleg nemcsak ránk kiváncsíak, beilleszthetik ezt egy nagyobb rendszerbe, összehasonlításokat végeznek, talán még a saját múltjukkal is párhuzamokat vonnak.
Ezek az én feltételezéseim, megkövezhettek érte, de nekem ez jön le, örülök, ha más elméletekkel találkozhatom.
A reprezentatív mintavétel egyik alapja, ha jól emlékszem szociológiából, hogy egyetlen társ-i csoportot se hagyunk ki a felmérésekből, ha lehet egyáltalán párhuzamot vonni.
Ügyvédeket is térítenek el (Bud Hopkins könyve alapján), de mindenki félti a presztízsét....
Nem annyi a világ mint amennyit ismerünk belőle az biztos!
Tisztelem azokat, akik saját élmény nélkül is kutakodnak és érdeklődnek a témában.
Az a wikipédiás összeállítás pedig pocsék kedves Kérdező, bocsi! Nem tudom honnan lehet a forrás...remélem nem viccnek szántad.
Itt van néhány elgondolkodtató idézet Wendelle (ameriakiai légierő nyug. alezredese) könyvéből:
"Az ember csak most kezdi felismerni, hogy nem magányos az univerzumban, nem is uralkodik rajta, hanem egy példája a fejlett életnek" Dr. Hans Mark, NASA Kutatóközp.
"Az ufók ügyére nem lehet legyinteni, mint puszta képtelenségre. AKi nem tanulmányozza ezt a témát, az mindig csak úgy tekinthet rá, mint nonszenszre...aki tanulmányozza, az nem jut erre a következtetésre."
Dr. J. Allen Hynex, North Western University
hát a második mennyire aranyooos!!!! *________*
de elvileg a szürkék léteznek.
van 2 táblázat, le kell görgetni
hello # 13/19
tegnap 14:10 es
őket nem az érdekli hogy ki milyen oks mert akkor őket vinnék ell hanem azok érdeklik őket akik déenesével helyrehozhatják a saját genetikályukat mivel valőszinüleg elveszteték a szaporodó képességüket és arra folyamodtak hogy klónozzák önmagukat és ez a folyamat ismétlése genetikai torzulásokhoz vezetet vagyis egyszerűen fogalmazva a fajuk haldoklik és az emberekből próbálják helyrehozni a testüket mert a miénk hasonló ahoz amijen az övék volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!