Ki várja az UFOk érkezését, és ki mire számít?
földönkívüliről van szó!!nem az itteni emberekről te butA
a másik..máshol is készülhetnek elmenetelre!!talán már valahol találkozott is két civilizáció,sőt
Talán, de talán csak mi vagyunk, meg talán vannak rajtunk kívül több millióan, meg talán sokkal fejlettebbek is, meg talán fejletlenebbek, meg talán csak baktériumok meg ilyenek, meg talán holnap nem ülök egész nap a gép előtt.
Mindegyik talán, egyik se biztos, és felesleges is ezen rágódni, úgyse tudjuk meg.
Sok forgatókönyv lehetséges. Attól is függ kik az az "ufók" és honnan is érkeznek.
Ha egy távoli világ küldöttei nyilván jó okuk van felvenni a kapcsolatot velünk (főleg ha fejlettebbek mint mi). Annak függvényében mi kell nekik és milyen temperamentumúak lehet egy barátságos és fair tárgyalás egy órási világháború. Tegyük fel szükségük van az olajunkra. Már nekünk is fogytán van, vajon mi lenne ha mindenáron meg akarnák szerezni? Egy út van: megölni azokat az embereket akik akadályozzák őket ebben.
Lehet tudományos expedíció tagjaiként érkeznek és tanulmányozzák a bolygót és a mi társadalmunkat is (itt az is elképzelhető beszivárognak közénk, hogy tisztább képet kapjanak az emberek természetéről, kultúrájáról).
Aztán még ott van az a változat amikor nem is igazán "idegenek" mert mondjuk a "hódítók" időutazók vagy egy párhuzamos Földről érkeznek.
Ott vannak még azok az "ufók" amik nem is igazán intelligens lények, hanem mondjuk egy űrszikla belsejében utazó baktériumok vagy más mikroszkopikus élőlények, esetleg egy lezuhant földönkívüli hajóval érkező paraziták, állatok, növények, gombák (vagy ki tudja mi van még). Ezek szerintem sokkal nagyobb kárt tehetnek bennünk és az egész világunkban mint egy fejlett technológiával rendelkező idegen faj. Itt nem lenne tervezgetés, mérlegelés, könyörület. Egy baci vagy egy állat nem fog megsajnálni senkit, csak kiszorítsa a potenciális vetélytársakat.
nagyon ésszerű meglátások!! Bár szerintem hogyha űrhajóval érkeznének és még nem volt kapcsolatuk idegen fajjal,akkor szerintem oda vissza menne ez a tanulmányozás!de lehet nem engednék átvizsgálni a hajót meg rengetek kérdés..:)most már legyen valami!!:D nem kérdés hogy vannak!!(rengetegen)csak ki hol tarthat a fejlődésben,lehet már úton vannak,lehet már
találkozott két civilizáció!engem ez azóta nem hagy nyugodni mióta az eszemet tudom!!:)
Hát én nem örülnék ha idegenek szállnának le a Földünkre mert ez veszélyt jelentene vagy ránk vagy rájuk vagy mind 2 fajra. Ugyanis nem lehet tudni hogy hogy állnának hozzánk és hogy mi hogy tudnánk kezelni ezt a helyzetet. Viszont ami tény: ha földünkre leszáll akármien idegen lény akkor az mindenképpen fejletteb lesz mint mi ugyanis a naprendszerünkben és a közelebbi naprendszerekben sem figyeltek meg más életformát amiből következik hogy maximum nagyon messziről jöhetnek(több millió fényévről), és ehhez nagyon nagy technikai fejlettség szükséges ami az embernek még nincs a birtokában, talán nem is lesz.
Tehát mindenképpen fenyegetést jelentenének mert azt tehetnek amit akarnak ilyen technikai előnnyel. Az emberek félnének tőlük és félő lenne hogy esetleg valaki (de inkább valakik) rájuk támadnának amivel valószínűleg háborút szítanának amiben nagyon rossz esélyekkel indulnánk.
De egyébként valószínű (szinte biztos) hogy van élet rajtunk kívül az Űrben de nagyon kicsi a valószínűsége hogy ezek olyan értelmes vagy értelmesebb lények legyenek mint mi, valószínűleg csak bacilusok és egyéb egyselytűek tehát ez a veszély nem fenyeget minket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!