Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek mi volt?

Szerintetek mi volt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Amit írok, azt halálosan komolyan veszem, nem viccelek!!! Pátkán élek, és tegnap láttam egy ufót, vagy egy földönkívüli lényt! Úgy nézett ki, mint egy nagy barnás-zöldes szőrmentes majom, csak nagyobb. (olyan 2méter magas) Hangot is adott ki. Úgy ordított, hogy a tyúkólban lévő kakas el kezdett kotkodálni, a szomszéd telken lévő kutya pedig nyüszíteni. Szerintetek mi lehetett ez?? Mert nagyon megilyedtem!

2012. ápr. 29. 00:16
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
100%
Fatolvaj...akit megzavartál munka közbe.
2012. ápr. 29. 09:45
 12/37 anonim ***** válasza:
Slenderman volt az!
2012. ápr. 29. 10:50
 13/37 Napkiraly ***** válasza:

Pietrosol :DDDDD

Én nem bánom, de ha pörköltet csinálsz belőle, remélem meghívsz minden érdeklődőt. Bár lehet nem megyek mert a haragosaim a gyakoriról megvernek :)

2012. ápr. 29. 11:07
 14/37 anonim ***** válasza:
Azt se tudjuk ki vagy
2012. ápr. 29. 11:36
 15/37 Pietrosol ***** válasza:

Magam sem tudom,de az én badacsonyi görényember pörköltes,szőci otellós bulimon nem lesz bunyó!

(ha lesz ilyen buli,ha nem)

2012. ápr. 29. 11:41
 16/37 anonim válasza:
Ez komoly. De szerintem egy kakas nem tud kotkodácsolni, az a tyúk privilégiuma. Érdekes dolog. Én hiszek neked. Ne félj tőle, ha ellenséges lett volna tuti nem sétál el, persze lehet a kutyakakira volt rágerjedve, és azért ordított mert felszedted előle :)
2012. ápr. 29. 11:41
 17/37 anonim ***** válasza:
Én is Győzikére tippelek.
2012. ápr. 29. 11:53
 18/37 anonim válasza:
Szerintem az Államelnököt láttad :D
2012. ápr. 29. 19:35
 19/37 Napkiraly ***** válasza:
az helyesen Álamelnök
2012. ápr. 29. 19:56
 20/37 Evele123 ***** válasza:
59%
Sziasztok! Nem azért, de olyan hitetlenkede írkáltok ide viccesebbnél viccesebb dolgokat, hogy csak lesek. Nem vicces dolog, amikor rájön az ember, hogy nem él egyedül az univerzumban és a Földön. Az emberiséget megfigyelik évezredek óta a különböző földönkívüli fajok. Képesek átjárkálni a falakon, de ezt a háromdimenzióra korlátolt csökevényes aggyal aligha lehet felfogni és a legjobb menekülési útvonalat találva kicikiztek mindenkit, aki hasonlót él át. A legszebb, amikor alvási paralízist emlegettek ilyen élményt átélt embernél...
2012. ápr. 30. 09:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!