UFót láttam?! (többi lent)
Helló! Múlt szombaton láttam valami különöset. Éjszaka, (úgy fél 11 körül) kimentem az udvarra, felnéztem az égre és láttam, hogy hirtelen felvillan egy világító gömb, ami vízszintesen haladt, (elég gyorsan) majd eltűnt.
Biztosan nem hullócsillag volt, mert ez sokkal nagyobb és fényesebb volt, és nem húzott maga után "csóvát".
Ja, és láttam már műholdat nem hiszem hogy az volt. Gyerekkoromban láttam hasonlót, csak az csóvát húzott maga után, de szintén vízszintesen haladt ugyanabba az irányba. Akkor üstökösnek gondoltam, de valószínűleg nem az volt.
Nyiffnyaff: Nem tudom, mire figyelmeztethetett Isten, és nem követtem mert nagyon gyorsan haladt és a következő pillanatban el is tűnt. És nagyon magasan, szinte az űrben haladt, bár a pontos magasságát nem tudom megbecsülni.
21:51
Én Nyírpazonyban lakom, itt láttam az udvarunkon. Kelet felé fordultam, és dél felől észak felé haladt az objektum.
sokminden lehetett, valószínűleg műhold volt. nagyon jól lehet őket látni ha tiszta az ég. fényes pont, egyenletesen egy irányba halad. én személy szerint egy nyaralásom alkalmával rövid időn belül elég sokat megfigyeltem.
ja, és az UFO mozaikszó jelentése lehet, hogy vagányan hangzik, ha leírod, de attól hivatalosan nem UFO, max neked, mert nem tudod beazonosítani szabad szemmel a földről :D.
Vivi én is láttam egyszer egy piros repülő ????-et.
Sztem az se repülő volt mert túl gyors volt
Lehetséges, hogy műhold volt.
Több mint valószinű. akkor földönkivüli, ha cikcakozva mozog, és akkor ha azért elég sok írány váltás következik be.
A te ufod vízszintesen mozgot fényesen, nem más mint mühold.
Remélem segíthettem, egybként tudom mivel már én is láttam müholdat fényesen gyorsan elmenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!