Árpád mesélte be azt, hogy a reptiliánok támadni fognak!!
De ez nincs így!
(Diator voltam!)
A második hozzá szóllóhoz mondanám:
A reptilliánok nem mondtak olyat, hogy ő velük fogunk harcolni, azt mondták hogy az elkövetkező 20 évben a föld háborúba fog sodrodni egy földönkivüli fajjal... A faj megnevezését nem mondták el!!!!!!!
-Én , úgy gondolom hogy ez a háború a szürkék ellen fog zajalni és nem a reptilliánok ellen!!
Nem tudom milyen faj, az ami ellenséges velünk és hogy a későbbiekben lesz-e háború, de biztosan tudom, hogy nem a reptiliánok ellen fogunk harcolni!
Ez így is volt a szürkk szövetségben voltak az emberiséggel, de azóta ez megváltozott!
A szerződésük felbomlott és ellenségeskedés jött létre!
Nem mondtam azt, hogy a reptilliánok támadni fognak... annyit mondtam, hogy ha támadnának meteoritokkal tennék, vagy tudatmodosítással, esetleg tönkre tennék a létfontosságú dolgokat ami végett több száz millió ember hallna meg: Gondolok itt a Pénzrendszerekre, az olajra.
Nem fognak támadni és kész..
Ha még is, akkor pekk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!