Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek ha egyszer eljönné...

Szerintetek ha egyszer eljönnének az idegenek, milyen szándékkal jönnének?

Figyelt kérdés

Baráti vagy inkább ellenséges?

-Tudom,hogy ezt senki nem tudhatja,ezért írtam,hogy szerintetek

-Reptoid rajongók és Humor Heroldok kíméljenek

Normális válaszokat szeretnék kapni.

Köszönöm

2012. ápr. 10. 13:42
1 2
 11/18 anonim válasza:

Lehetséges, hogy épp nem ők fejlettek.

Ha az emberek mennének el egy idegen bolygóra nem hinném, hogy gondolkodás nélkül nekünk rontanának.

De szerintem nincsenek.

2012. ápr. 10. 19:02
 12/18 anonim ***** válasza:
40%
Csakis a galaktikus sugárút megépítése. A Prostatikus Vogon Jeltznek nincs más célja!
2012. ápr. 10. 23:35
 13/18 anonim ***** válasza:

Először megfigyelnének, az biztos . Mondok egy példát :

Egy kisgyermek talál egy hangyabolyt . Vagy továbbmegy , vagy leáll , és nézi . Ha már unja , akkor kicsit megpiszkálja őket, és tovább nézi , hogyan rohangálnak.

Nos valószínűleg ugyan ez lenne . De az is valószínű , hogy barátságban lennénk majd velük .

2012. jún. 27. 13:18
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem barátkozni jönnének az biztos.

Nekem van pár elképzelésem azt leírom:)

1.Lehet hogy olyanok mint a sáskák felélnek mindent bolygókat aztán költöznek tovább.

2.Ők teremtettek minket eljönnek hogy exterminálják az egész földet és létrehozzák az újabb emberi fajt!

3.A kormányba is bejutottak már és titkos céljuk elfoglalni a bolygót.

4.Az 50-es évek óta szövetségbe állnak a kormánnyal és nem teljesítettük az elvártakat vagy megszegtünk valamit és ezért eljönnek ....

Igaz hogy már most is itt vannak már régóta csak még kevesen...Csak minden az ellen megy hogy nevetségessé tegyék a témát és senki ne higgyen neked ha látsz eggyet..

2012. júl. 19. 00:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Elrabolni azt a sokmilliárd lábujjközös papucsot, ami folyamatosan éktelenkedik mindenfelé :)))
2012. júl. 19. 06:20
 16/18 anonim válasza:
Ha megtámadtak volna bennünket akkor már korábban megtették volna ,és mi a francért vártak volna ennyit időt hogy megtámadhassanak bennünket?
2016. jún. 22. 22:56
 17/18 anonim válasza:

Egyrészt szerintem egy másik idegen faj támadna meg bennünket , másrészt hamarabb elpusztítottak volna bennünket, és mi a francért vártak volna ennyi időt.

Szerintem nem támadnának meg bennünket.

2016. jún. 25. 21:58
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ha léteznek és eltudnak jutni ide akkor fejlettebbek mint mi, és szerintem lelézerágyúznának vagy gyarmatosítanának minket. Az ellenséges idegenek mint a reptoidok, krixkraxok és a lumbulábiak tutira. Pataky Attila szerint vannak a jóságos plejád idegenek akik megvédenek bennünket és ha ő mondja akkor csak igaz, őt hozzák-viszik az ufók és megsimogatják belülről.

Nem is kéne a fegyvereiket használni. Elég ha eljönnek ide pár ezer űrcirkálóval, bejelentik a világ kormányainak hogy mostantól ők a górék, akinek ez nem tetszik, el lehet menni (cinikus mosoly). Ha pedig túlságosan ellenkeznénk, kénytelenek lennének némi erődemonstrációt tartani...

2016. aug. 17. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!