A most lezuhant Szibériai UFO plejád, kriax, esetleg reptilián vagy ti mit tudtok?
2012. márc. 23. 15:08
21/27 Arisztoklesz válasza:
de azért vannak olyan dolgok amik arra következtetnek h itt voltak. A példákban is leírtam. Nem tudom elképzelni h mi okból rajzolnának több száz négyzetméteres rajzokat a sivatagba.meg hogyan? Olyan egyenes vonalakat nem lehet ekkora méretekben megrajzolni,föleg 4ezer évvel ezelőtt,de mondok mégjobb példát. A dogonok(ősi nép volt) olyan dolgokat tudtak a hozzánk egyik legközelebben álló naprendszerből h az ottani csillag(Nap) körül forog még egy kisebb csillag. A mai csillagászok megfigyelték és bebizonyították h a Szíriusz naprendszerben egy fehér törpe kering a Napja körül. Na ezt honnan tudhatták?szabad szemmel lehetetlen ellátni oda.mégis feljegyezték.
22/27 anonim válasza:
Erich Von Daniken könyveiben van jó pár elég hihető példa, hogy tényleg volt már "kontakt", csak akkor isteneknek hitték őket. Szerintem azt nagyjából kevesen vitatják, hogy léteznek, azt hogy a képeken szereplő tárgy tőlük származik azt már annál többen. Nekem elég low-tech-nek néz ki egyébként. Leginkább valami ipari tartály részére hasonlít. A reptoidos kérdések meg inkább a humor kategóriába sorolhatók. Először legyen már valami kézzelfogható, hogy léteznek, aztán majd ráérünk besorolni őket valahova...
23/27 anonim válasza:
"de azért vannak olyan dolgok amik arra következtetnek h itt voltak." - igaz, de pont a "következtetés"-en van a hangsúly. A következtetés és a minden kétséget kizáró egzakt bizonyosság nem ugyanaz. Mindazonáltal én sem tagadom, hogy lehetett már kontakt, de ez is csak feltételezés.
...
A 22-essel teljesen egyetértek.
24/27 anonim válasza:
teljesen egyértelmű, hogy Reptoid vadászhajó maradványa zuhant le. a föld felett fúrcsa zajokat keltő hang is ezt mutatjka meg
25/27 anonim válasza:
Ha értenél oroszul, akkor nem kérdeznél ilyen hülyeséget.
A videóban elmondják, hogy titán ötvözet, amit rákétáknál használnak. Megvizsgálták a tárgyat, nem sugároz.
Bizonyára egy sikertelen decemberi rakétafellövés maradványa.
Bocsi, most gondolom azt vártad, hogy értsek egyet veled, és írjam azt, hogy reptoid űrhajó. :D
Kár, hogy azok csak a fantáziád szüleményei.
26/27 anonim válasza:
Valami tartályféle lehet, elég földi kütyünek tűnik, csak valamiért felrobbant és elszállt...
27/27 anonim válasza:
Lehet hogy krixkrax vagy lumbulábi űrhajó maradványa, végül is most 2012-re lett beigérve hogy jön a reptiliánreptoid meg guargumi inváziós flotta és megszállják a Földet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!