Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek mit csinálna az...

Szerintetek mit csinálna az emberiség ha kiderülne hogy megtámadnák a földet a földönkívüliek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 14:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

uhh kedves utolsó az ilyen kérdéseket egyáltalán nem kell ilyen komolyan gondolni...

ő meg csak azt mondta ami eszébe jutott :)

te mit csinálnál????

ez ugyanolyan kérdés hogy mit tennél ha itt lenne a világ vége?

mit tennék? semmit bakker, úgyis mindegy lenne mit teszek nem???

nem vagyok superman hogy megmentsem egyedül a világot

2012. márc. 13. 10:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Én mit csinálnék? Seftelnék velük. Megmondanám, hogy tudok nekik szerezni jó üzemanyagot a visszaúthoz, de cserébe én is kérek egyet, s mást. :)
2012. márc. 13. 15:49
 13/15 A kérdező kommentje:

utolsó előtti látszik amúgy a százalékodon hogy semmit nem veszel komolyan.:)

a kérdés pedig komoly és nem trollkodásból tettem ki

2012. márc. 13. 20:35
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Fordítsuk meg a kérdést!

Mit tenne az emberiség, ha meg akarna támadni egy Föld szerű bolygót, amit undorító idegen lények népesítenek be?

A nukleáris háború kizárva, kellene az az idegen bolygó. Meg visszaütést is kapnánk.

Biológiai hadviselés. Elrabolnánk néhány lényt, és kisérleteznénk rajtuk, milyen betegségre fogékonyak. Aztán nyakukba zúdítani a legocsmányabb betegségeket, pl ebola, kolera, influenza, pestis.

Ha mindet túlélik jelentősebb kihalás nélkül, jönnének a mérgek: azbesztet exportálnánk nekik, meg más eféléket.

Megússzák egy kis ekcémával, allergiával?

Marad a háború. Igaz, hogy a bolygójuk lakhatatlan lesz, de tűnjenek már el végre!

2012. márc. 27. 06:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Attól függ, a földönkívüliek kiket tekintenének ellenségnek, vagy hogy egyáltalán milyen faj. Itt már annyi földönkívüli fajról olvastam (reptiliánok,krixkraxiak,lumbulábiak,guargumik) hogy lehetetlen egységes álláspontot kialakítani :D

Ha a kormányokat, politikusokat stb. akarnák kiirtani hogy a helyükbe lépjenek, támogatnám őket. Vélhetően jobban járnánk.

Ha az egész emberiséget amblokk,akkor természetesen harcba szállnék ellenük. Vagy odaadnám nekik 404et hogy vigyék megbecsteleníteni :D

2012. szept. 9. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!