Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Reptoid szakertok?

Reptoid szakertok?

Figyelt kérdés

Barmennyire is hulyen hangzik, cikket irok a reptoidokrol:)

Azok segitseget szeretnem kerni akik othon vannak a temaban.

Kerdeseim:

1.Honnan ered (melyik) reptoidos elmelet?

2.Ki hozta eloszor nyilvanossagra az elmeletet?

3.Ki a legfobb terjesztoje napjainkban?

Olvastam olyan elmeletet mely szerint Foldon kivuliek, mas elmet azt mondja hogy mindig is a Foldon eltek,egy harmadik teoria szerint meg foldonkivuliek de a fold alatt bujkalnak.

Eleg kodos a dolog:P

A lehetseges troll valaszokat en is tudom, ha lehet tartsuk tisztan ezt a kerdest.

(Es ha lehet minel tomorebben, linkekkel, nem akarok a teoriak bizonyitasarol olvasni oldalakat sott, egyet sem).

Elore is koszonom a segitseget.

2012. márc. 8. 11:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

nem megterni akarok, es nem bizonyitekokat keresek, csak a valaszt harom egyszeru kerdesre.

A neten bongeszve inkabb csak osszezavarodtam;az olyan oldalakon ahol komolyan veszik a reptoid temat, tenykent magyarazzak a sztorikat, de hogy ki talalta ki azt meg mindig nem tudtam meg pedig orak ota bongeszek.Es ez az egesz egy 2 alatt elolvashato cikk miatt.

2012. márc. 8. 15:16
 12/14 url ***** válasza:

Reptoidok gondolom a ugyanazt jelentik mint a reptiliánok. Az univerzum minden szegmense lakott különböző fejlettségi szintű és kinézetű lények álltal. Földünkön egykor reptiliánok értek, ám háborúik miatt elpusztultak és genetikai mutáció következtében kialakultak a dinók. Később más űrutazók, akik keresték a létezést, elpusztították a dinókat hogy új koloniákat hozzanak létre. Így lett Atlantisz és Lemúria is. Ők már emberszerűek voltak és sokáig békében is éltek, mindaddig amíg EGO-t nem növesztettek és háborúkat vívtak egymással. Ennek következtében 14000 évvel ezelőtt Atlantisz elpusztult. Természetesen az Atlantiszi időkben sok más csoport is kolóniákat hozott létre a Földön.

A reptiliánok többségében negatív élőlények, legalábbis azok akik a föld mélyén ma is élnek és a Titkos Világkormánnyal uralják a világot. Ez a reptoidos elmélet sztem sántít. Figyelem elterelés.

Nézd végig ezeket a videókat ha nem akarod mindet végignézni kezd a 17-18 résszel.

http://www.youtube.com/watch?v=eUXYcYQNgUY

vagy [link] on olvasgass.

2012. márc. 8. 19:56
 13/14 A kérdező kommentje:
En tudom hogy segiteni akarsz, meg ertekelem is, de engem ezek nem erdekelnek.Azert kosz hogy irtal.
2012. márc. 8. 21:01
 14/14 anonim válasza:
Kérd meg őket hogy ültessenek chipet a végbeledbe,majd vedd fel velük a kommunikációt.
2012. márc. 27. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!