Reptoid szakertok?
Barmennyire is hulyen hangzik, cikket irok a reptoidokrol:)
Azok segitseget szeretnem kerni akik othon vannak a temaban.
Kerdeseim:
1.Honnan ered (melyik) reptoidos elmelet?
2.Ki hozta eloszor nyilvanossagra az elmeletet?
3.Ki a legfobb terjesztoje napjainkban?
Olvastam olyan elmeletet mely szerint Foldon kivuliek, mas elmet azt mondja hogy mindig is a Foldon eltek,egy harmadik teoria szerint meg foldonkivuliek de a fold alatt bujkalnak.
Eleg kodos a dolog:P
A lehetseges troll valaszokat en is tudom, ha lehet tartsuk tisztan ezt a kerdest.
(Es ha lehet minel tomorebben, linkekkel, nem akarok a teoriak bizonyitasarol olvasni oldalakat sott, egyet sem).
Elore is koszonom a segitseget.
nem megterni akarok, es nem bizonyitekokat keresek, csak a valaszt harom egyszeru kerdesre.
A neten bongeszve inkabb csak osszezavarodtam;az olyan oldalakon ahol komolyan veszik a reptoid temat, tenykent magyarazzak a sztorikat, de hogy ki talalta ki azt meg mindig nem tudtam meg pedig orak ota bongeszek.Es ez az egesz egy 2 alatt elolvashato cikk miatt.
Reptoidok gondolom a ugyanazt jelentik mint a reptiliánok. Az univerzum minden szegmense lakott különböző fejlettségi szintű és kinézetű lények álltal. Földünkön egykor reptiliánok értek, ám háborúik miatt elpusztultak és genetikai mutáció következtében kialakultak a dinók. Később más űrutazók, akik keresték a létezést, elpusztították a dinókat hogy új koloniákat hozzanak létre. Így lett Atlantisz és Lemúria is. Ők már emberszerűek voltak és sokáig békében is éltek, mindaddig amíg EGO-t nem növesztettek és háborúkat vívtak egymással. Ennek következtében 14000 évvel ezelőtt Atlantisz elpusztult. Természetesen az Atlantiszi időkben sok más csoport is kolóniákat hozott létre a Földön.
A reptiliánok többségében negatív élőlények, legalábbis azok akik a föld mélyén ma is élnek és a Titkos Világkormánnyal uralják a világot. Ez a reptoidos elmélet sztem sántít. Figyelem elterelés.
Nézd végig ezeket a videókat ha nem akarod mindet végignézni kezd a 17-18 résszel.
http://www.youtube.com/watch?v=eUXYcYQNgUY
vagy [link] on olvasgass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!