Mi lesz a sok reptoid fetishisztával, ha majd dec.21-én nem lesz semmi?
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 14:57
1/13 anonim válasza:
lőjjük ki őket a holdba, de most komolyan mi lenne velük, felkelti őket az anyukájuk , bepakolja a szendvicsüket és kicsit pityereghetnek matekórán hogy nem jöttek a fránya reptoizék és haza kell vinni a féléves bizonyitványt.....
2/13 anonim válasza:
Szerintem felvágják az ereiket, hogy mivel nincs világvége, jövőre ismét végig kell járniuk a 6. osztályt.
4/13 anonim válasza:
En nem feltem oket:p Majd kitalaljak hogy a vilag vege el lett napolva (de majd meglesz az uj datum) es tovabb butitjak majd azokat akik konnyen meggyozhetok.
5/13 A kérdező kommentje:
Én is csak remélni tudom, hogy kussolni fognak.
És lehetlesz olvasni néha értelmes kérdéseket is.
2012. márc. 6. 16:06
6/13 anonim válasza:
ahogy az utolsó írja átteszik majd máskorra
7/13 anonim válasza:
Majd kitalálják, hogy rossz volt a naptár és máskor van az invázió, de nem marad el szerintük.
8/13 anonim válasza:
vagy betojtak a gyakorik s trolloktól...
9/13 anonim válasza:
"Ha apróra töröd is a bolondot
mozsárban,mozsártörővel,
akkor sem megy ki belőle a bolondság."
Példabeszédek könyve 27.rész 22.vers.
10/13 Napkiraly válasza:
a burkina faso-i naptár 2015ben ér véget tehát kijelölik a következő aktuális világvégét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!