Ha a földönkívüliek olyan fejlettek mért pont a földet támadnák meg?
"Ez akkor is így van, ha Te nem akarsz tudomással bírni róla"
Mondtam én ilyet?
Azt írtam, lehet, hogy van. Lehet, hogy nincs. De nekem következetesen ez jönne. Azért írtam, hogy fikció, mert az én szempontomból tényleg az, hiszen nem tudhatom.
Már régen megtámadtak. Épp ők ködösítenek neked. Azért nem tudod még azt sem pontosan, biztosan, hogy vannak-e rajtad kívül inteligens élőlények.
A Földre nem ráakadtak,és nem is a kíváncsiság vezette ide őket, hisz magasabb fejlettségű lények alkották, vagy teremtették - ahogy tetszik. Mindíg is tudtak róla.
Ahhoz, hogy megértsd, miért épp ez kellhet nekik, át kéne tanulmányoznod az intelligencia kialakulásának és fejlődésének, az intelligens lények, az ember, a Galaxis, a Nap, a Naprendszer, illetve a Föld őstörténetét. Épp a ránktámadók tüntették el el ezeket az infókat a nagyközönség elől...de azért, ha kitartóan keresed, megtalálhatod őket. Én már sokat találtam belőlük. Nekem ez ügyben már tisztul a kép.
Nem a víz miatt tartanak bennünket rabszolgasorsban a 3D- ben (korábban az 5-ben voltunk). Egészen más az oka. Ez nagyon hosszú és komploikált történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!