Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Kik az erősebbek a Plejádiak...

Kik az erősebbek a Plejádiak vagy pedig a Reptoidok?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyenek a Plejádiak [link]

És ilyenek a Reptoidok emberi alakot öltve [link]

2012. márc. 4. 10:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom, hogy kik az erősebbek, engem csak az érdekelne, hogy szexuális kapcsolatot lehet velül létesíteni?

SP voltam, sziasztok!

2012. márc. 4. 19:05
 12/22 anonim ***** válasza:
El a kezekkel SP, én már hamarabb kinéztem őket! Vagy belenyúlok a méhedbe!!!!
2012. márc. 4. 19:24
 13/22 anonim ***** válasza:
A londoni olimpián meglátjuk , ki a jobb..
2012. márc. 6. 08:42
 14/22 anonim ***** válasza:
Én! Kardélre fogok hányni, mint a részeg lovaskatona.
2012. márc. 6. 17:20
 15/22 anonim válasza:

Egyiksem erősebb, a plejádok nemzedéke csak 400ezer főt számlál ezért is a reptoidok mint technológiailag és mint tömegben sokkal többen vannak,

Az annunakik 7 bolygót népesítettek be! A mi bolygónkon is élnek a föld altt, ők ott érzik jól magukat, vannak titkos helyeik ahol a felszinre jönnek napozni, hiszen szeretik a nap melegét!

De nem lesz háború! Miért nem értitek meg, ha háború lesz akkor nem az annunaik és a galaktikus föderáció között!!!

Ha háború lesz akkor azt a háborút mi fogjuk vivni azokkal a lényekkel akikkel Eisenhower a Hatvanas években szövetséget kötött, egy paktumot!

-A paktumot elsőnek az idegenek szegték meg, az embereket akiket elraboltak, halva hozták vissza a földre, és nem jelentették az usa kormányának_teheneken végzett kisérletek megcsokitott emberek, hietetlen sebészi beavatkozásokkal!

Az idegen lények lepaktáltak az akkori szovjetunióval, és kitudja milyen kormányokkal is, a paktumban kivolt fejtve-hogy csak a usa kormányával köthetnek szövetséget! Több paktumot megszegtek és konfliktusok is alakultak ki! Ezekben a dolgokban , részben az annunakik segítettek és a galaktikus föderáció is !!!

Az annunakiak több millió éves technológiát halmoztak fel, egy nap alatt elpusztíthatnák az emberiséget! Hét bolygón vannak jelen a miénken kivül! Szivar alakú hajóik vannak, amik láthatatlanul tudják álcázni magukat! Nincs rossz szándékuk, ha egy esetleges háború jönne létre egy idegen fajjal és az emberiség között, akkor ők nem fognak segíteni nekünk! Azt mondták hogy a gondjainkat saját magunknak kell megolani! Akkor avatkoznak be ha a föld veszélyben lesz!

2012. márc. 27. 19:10
 16/22 anonim ***** válasza:

Az embereknek meg atombombájuk is van.

Bár lehet, hogy ezzel csak magát akarja kiirtani, így a Reptoidoknak nem lesz kiket felfalniuk.

2012. márc. 27. 21:01
 17/22 A kérdező kommentje:
A Plejádiaknak több galaxisuk is van, hallgasd meg Ayale üzenetét, és már útonvannak ide 2014-ben érnek ide. a Annunakik pedig már megszállták a bolygót és idén igázzák le. Képesek agykontrollal hatástalanítani az atombombát is
2012. márc. 28. 17:59
 18/22 anonim ***** válasza:

"Képesek agykontrollal hatástalanítani az atombombát is."

He? Azt meg hogyan?

Ugye tudod, hogy most mekkora nagy baromságot írtál, mert ilyen nincs. Legalább legyél tisztában a fogalmakkal, de még erre sem veszed a fáradtságot...

2012. márc. 28. 18:05
 19/22 anonim ***** válasza:
az kizárt dolog, mert nem tudom
2012. márc. 28. 20:39
 20/22 anonim válasza:
Ez hamarosan kiderül...:(
2012. márc. 28. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!