Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit csinálnak a földönkívüliek...

Mit csinálnak a földönkívüliek (Reptoidok) a Földdel miután megszállták?

Figyelt kérdés
Minek kell nekik és mi lesz utána ? Szenthelyi Árpád és 404 válasza érdekelne nagyon, de mást is szívesen meghallgatok, csak ne trollkodjon.
2012. febr. 13. 17:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ej, ej kérdező! Önző vagy? Mi ne meneküljünk meg? Nem szép dolog eltitkolni a tuti infót! :-))))))
2012. febr. 13. 21:26
 12/22 anonim ***** válasza:
johet a privi nekem is.
2012. febr. 14. 07:59
 13/22 anonim ***** válasza:
73%
Mennek Miami Bíccsre napozni.
2012. febr. 14. 10:36
 14/22 url ***** válasza:

A reptoidok nem fogják megszállni a földet, csupán abban az esetben ha sok ember úgy gondolkodik mint te. Magyarán elhiszed hogy hatalmasabbak nálad, és hogy meg fogják szállni a földet. Ne rájuk figyelj.

Ha már földönkívüliekről akarsz hallani akkor olvass inkább a Fény Galaktikus Szövetségéről ( The Galactic Federation of Light) és inkább magadra koncentrálj minthogy ilyeneken gondolkozol.

Hogy miért írom ezt? Kérlek nézd végig a videókat:

http://www.youtube.com/watch?v=eUXYcYQNgUY

, vizsgáld meg, aztán rá fogsz jönni hogy 404 egy csupán egy egoista ember, vagy csak alacsonyabb dimenziókkal van kapcsolata. Semmiképpen sem spirituális.

2012. febr. 14. 12:48
 15/22 anonim ***** válasza:
Igen, azért kell nekik hogy kolonizálják, de nem annyira biztos az emberiség bukása. Ha feladjuk, akkor könnyen megszerzik otthonunkat, harcolni kell! Közeleg a hatalmas sereg, egyre gyorsabban...
2012. febr. 14. 18:14
 16/22 anonim ***** válasza:
A földönkívüli mért egyenlő sok agyhalottnál a reptoiddel(hahaha)? Amúgy hülye kérésnél ne várd h ne trollkodjanak!Amúgy meg inkább foglalkozni kéne a Magyarországi helyzettel,nem az ufokkal.Nem az ufok miatt halunk éhen,meg fagyunk meg,hanem a Viktorka miatt lesz itt nekünk "világvége"...
2012. febr. 16. 11:21
 17/22 Napkiraly ***** válasza:
100%
összegyűjtik a vasat és eladják egy intergalaktikus MÉH telepen, meg bejelentkeznek az önkormányzatnál segélyért
2012. febr. 16. 21:09
 18/22 anonim ***** válasza:
Átváltoztatják a Földet egy óriási naranccsá. Aztán egy hatalmas vibrátor segítségével rezgéseket keltenek benne és mind elpusztulunk...
2012. máj. 11. 15:50
 19/22 anonim ***** válasza:

A guargumk gyarmatosítják a földet. Nem tudtad. A reptoidokat már legyőzték a Marson. Az életben maradt reptoidok pedig elmentek a Jupiterre ott élnek most. Bár azt hallottam, hogy egy népes guargumi különítmény megtámadta őket és most mind rabszolgák. A reptiliánokat láttam a minap ahogy elrepültek a kozmoszban csak szegények elvétették a célt és a napban landoltak. Most már csak a guargumik maradt. Én félek tőlük.

404 egy csaló én 666 vagyok. Ha valami érdekel tőlem kérdezz

ÜDV:666

U.I. Ez mind így igaz ahogy leírtam.

További kellemes estét 666 egy nagy star trek fan

2012. szept. 8. 02:17
 20/22 anonim ***** válasza:
A reptoidok nem fogják elfoglalni a Földet mert a loúk legyőzik őket, mivel a reptoidok nem ismerik a veccőt.
2012. szept. 8. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!