Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404 nem válaszol ezért tőletek...

404 nem válaszol ezért tőletek kérdezem hogy a 2. interjú mikor lesz és tényleg 404 laborjába lesz? Vagy hülyéskedtek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 19:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Igaznak néz ki de aki elmegy az biztos nem százas.
2012. jan. 13. 19:19
 2/19 anonim ***** válasza:
Igaz. De nehogy elmenj te kis buta.
2012. jan. 13. 20:17
 3/19 anonim ***** válasza:

"Milyen betegségeid vannak, és milyen gyógyszereket szedsz rá?" Nekem ez a kérdés szúrja a szemem a legjobban a kérdőívbe.

De ezek se semmik:

a találkozóra egyedül megyek, nincs szükségem kísérő személyre.

az utazás ideje alatt nem zavar ha olyan gépjárműben utazom melyből nem lehet kilátni.

tudomásul veszem, hogy mobiltelefon, műszer, készülék, szúró tárgyak, önvédelmi tárgyak, cigaretta, gyufa, öngyújtó az utazások ideje alatt nem lehet nálam biztonsági okokból. - Miért nem?

megengedem, hogy az utazás előtt még az autón kívül 404 átmotozzon, és detektorral átvizsgálja az egész testem.

ha 404 elkéri személyi igazolványom életkorom megtekintéséhez, oda adom neki megmutatni. Ellenkező eseteben az utazás meghiúsul.

nem vagyok klausztrofóbiás beteg, és nincs pánikrohamom autóban, alagútban, föld alatti pincében, barlangban, zárt terekben.

tudomásul veszem, hogy nem fogyaszthatok innivalót és ennivalót 404 laborjában.

nem szoktam rosszul lenni ha sokáig utazom autóban (hányás, hányinger, szédülés).

tudomásul veszem, hogy az utazás ideje alatt az autóból nem szállhatok ki, ha mégis ki akarok mert még sem akarok menni, akkor megvárom amíg vissza visznek az elindulási pontra. (Tehát az úton nincs lehetőség pisi, vagy kaki szünetre!)

betartok minden óvintézkedést amire felvilágosítást kapok.

nem vagyok epilepsziás, asztmás, és nincs olyan betegségem ami rohamokat vált ki izgulás, vagy idegesség állapotomban.

szellemileg ép gondolkodású vagyok, és felfogom a környezetemben lévő történéseket.

megérkezés után amennyiben meggondolom magam és nem akarok bemenni a laborba, egy 3m2-es helyiségben leszek amíg a többiek a laborban tartózkodnak.

tudomásul veszem, hogy a labort csak rosszullét esetén hagyhatom el, anélkül kénytelen vagyok megvárni az interjú végét.

saját felelősségemre megyek a találkozóra, így saját testi épségem esetleges figyelmetlenségem miatt bekövetkezett sérülésemért nem hibáztatok más személyt rajtam kívül, kivéve, ha a baleset nem az én hibámból történt.

erős idegzetű vagyok, nem vagyok félős típus. A labor melletti helyiségből szivárgó különös hangokat, motoszkálásokat vagy hangos zörgéseket hallván is meg tudom őrizni nyugalmam!

tudomásul veszem hogy a laborban a dohányzás és a nyílt láng használata szigorúan TILOS!

a laborban nem hangoskodom, nem kiabálok, nem sikítok, mert TILOS!

tudomásul vettem, hogy a fentiek be nem tartása következményekkel járhat.

2012. jan. 13. 21:38
 4/19 anonim ***** válasza:
Igaz.
2012. jan. 13. 23:06
 5/19 anonim ***** válasza:
Hát ja, elég sok benne a hülye kérdés... De ezt nem 404 írta, hanem a rajongói.
2012. jan. 14. 09:33
 6/19 anonim ***** válasza:
A kérdések nem hülyeségek inkább úgy mondanám szigorú követelményeknek kell megfelelni. Én egészséges vagyok csak derékon alul le vagyok bénulva. Kerekesszékkel élek úgy hogy nem tudok elmenni mert a pincébe hosszú lépcsőn kell lemenni amire én képtelen vagyok.
2012. jan. 14. 12:22
 7/19 anonim ***** válasza:
404 levisz kézbe :))
2012. jan. 14. 12:49
 8/19 anonim ***** válasza:

ma 12:22

De nem arról beszélek! Hanem hogy egy kérdés többször is benne van, csak más körítéssel...

2012. jan. 14. 13:19
 9/19 anonim ***** válasza:

"404 levisz kézbe :))"

Közben meggyógyítja kézrátétellel! :)

2012. jan. 14. 17:04
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem hülyéskednek! Fel is veszik filmre.
2012. jan. 14. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!