Szerintetek a mi naprendszerünkben a Földön kívül máshol is van élet? Ti hogy képzelitek el?
Figyelt kérdés
pl. Európa jege alatt óriási gerinctelenek úszkálnak vagy a Mars homokjában a tremorsokhoz hasonló férgek garázdálkodnak vagy éppen a Hold belsejében egy földönkívüli megfigyelőállomás működik/működött. Természetesen szkeptikusok is nyugodtan írhatnak.2012. jan. 3. 13:40
31/36 anonim válasza:
Van kb több ezer csillagrendszer/naprendszer mindegyikbe kb több száz bolygó. Mi az esély arra hogy csak a miénkbe alakult ki élet ?
32/36 anonim válasza:
Ezt a kérdést jobb lett volna a tudomány kategóriába de azért normális válaszok születtek. Szerintem a Marson mikroba szintű élet lehet, az Europán fejlettebb is és akár a Titánon is lehet valami.
33/36 anonim válasza:
tegnap 17:23
Milyen több száz, meg ezer? Több milliárd, csak a mi galaxisunkban. Több esélye van, mint hogy én ezt az kommentet megírtam.
35/36 anonim válasza:
Nemrégiben volt egy hír, hogy inteligencia nyomait fedezték fel az űrben.
Nemsokár 2 cáfolat érkezet a N.A.S.A.-tól.
1 Nem találtak inteligenciát
2 Nem az ürben találták ezt a intligenia hiányát,hanem kis hazánk kupolás épületére ránézve.
36/36 anonim válasza:
A Naprendszerben nincs.De biztos van máshol.Gondolj bele!Van egy nagy űr ahol csak a Földön van élet.Persze lehet hohy ők tudnak rolunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!