Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek a mi naprendszerün...

Szerintetek a mi naprendszerünkben a Földön kívül máshol is van élet? Ti hogy képzelitek el?

Figyelt kérdés
pl. Európa jege alatt óriási gerinctelenek úszkálnak vagy a Mars homokjában a tremorsokhoz hasonló férgek garázdálkodnak vagy éppen a Hold belsejében egy földönkívüli megfigyelőállomás működik/működött. Természetesen szkeptikusok is nyugodtan írhatnak.
2012. jan. 3. 13:40
1 2 3 4
 11/36 Antimod ***** válasza:

"NASA sokat hazudik ha tudnátok."

Na ez érdekelne. De nem csak ők kutatják a világűrt, a többieknek akkor miért állna érdekükben elfedni a valóságot?

2012. jan. 3. 14:56
 12/36 anonim ***** válasza:
Ami azt illeti én nem vagyok ilyen összeesküvés hívő vagy ilyesmi, de tény, hogy a NASA tart vissza információkat bizonyos dolgokról!
2012. jan. 3. 15:52
 13/36 anonim ***** válasza:

"NASA sokat hazudik ha tudnátok."

Ha arról van szó, hogy van e élet a földön kívül nem nagyon tudnak hazudni. A galaxist kutatják a svájciak, portugálok, franciák. Arról hogy van e máshol élet nehéz mondani akármit is. Mindegy, egy kis olvasnivalót azért bemásolok:

Európai csillagászok az eddig Naprendszeren kívül felfedezett bolygók közül a Földhöz leginkább hasonlító planétára bukkantak.

A Földéhez hasonló hőmérsékleti körülmények vannak egy újonnan felfedezett bolygón – jelentette be egy svájci, francia és portugál csillagászokból álló kutatócsoport, amely a chilei Európai Déli Obszervatórium (European Southern Observatory - ESO) távcsövét használva bukkant a planétára.

Lehet rajta folyékony víz

A bolygó átmérője a földinek a másfélszerese, tömege ötször akkora. Képes megtartani a felszínén a vizet, a hőmérséklete pedig nulla és 40 Celsius fok között ingadozik a mérések szerint.

A bolygó a Mérleg csillagképben, a Gliese 581 jelzésű csillag körül kering. A csillag egy vörös törpe. A vörös törpék kicsi, viszonylag hideg csillagok. Tömegük és átmérőjük a mi Napunk azonos értékeinek egyharmada és 0,08 százaléka közé esik. Felszíni hőmérsékletük kevesebb, mint 3500 Kelvin (3227 Celsius), ezért csak igen kevés fényt sugároznak ki. A vörös törpék gyakoriak galaxisunkban, a Naphoz legközelebbi száz csillag közül is körülbelül nyolcvan vörös törpe.

Az újonnan felfedezett bolygó központi csillagától mért távolsága a 14-ed része a Nap-Föld távolságnak, de ahogy már említettük, a csillag kisebb, hűvösebb és kevésbé fényes, mint a Nap, ezért a bolygó "lakható" övezetben van, azaz a víz folyékony, a hőmérséklet pedig kellemes lehet a felszínén.

Ez lehet hogy nem annyira a válaszra irányul de szerintem ez lehet arra bizonyíték, hogy nem csak mi vagyunk. Minél több bolygót, bolygó szerű testet találnak, egyre azt mutatja, hogy vannak más életfajok. Vagy megcélozzák földön kívüli életfajok.

Még valami. Egy másik cikk, ami az földönkívüli lények létezését bizonyítaná. Mindenki döntse el maga, elhiszi e amit a cikkbe leírnak. Szerintem sokan ismerik, a leghíresebb UFO sztori. 1947, Roswell. Ennyit elég írnom, és mindenki tudja miről van szó. De aki nem, annak itt van néhány sor róla:

Az ufófőváros, Roswell nagyszabású ünnepségekkel készül a hatvanadik évfordulóra. A július 5-én kezdődő négynapos rendezvényre 50 ezer látogatót várnak. Az új-mexikói városkában minden az idegenek körül forog: ufómúzeum és könyvtár mellett még a bankok is a zöld lények képeivel hirdetik magukat.

Roswellt egy 1947 nyarán történt légiszerencsétlenség indította el a világhír felé. A korabeli sajtóban megjelent beszámolók szerint egy azonosítatlan repülő tárgy zuhant le a város külső részén. Július 8-án a roswelli légitámaszpont bejelentette, hogy ez egy ufó (azonosítatlan repülő tárgy) volt, és négy ismeretlen testet találtak a becsapódás helyén. A következő napon az amerikai légierő szóvivője hivatalosan cáfolta, hogy ufóról van szó, a magyarázat szerint egy meteorológiai léggömb darabjait találták meg Roswellben. Azóta a város – az 51-es körzettel együtt (ahol állítólag a szerencsétlenül járt földönkívüliek testét őrzik) – a földönkívüli összeesküvés-elméletek Mekkája lett. A lezuhant csészealjból származó bizonyítékokat és a leletekből származó különleges technikai tudást (többek között a számítástechnikát forradalmasító mikrochipeket, üvegszálas technológiát és más high-tech vívmányokat) azonban a legenda szerint az amerikai kormány (vagy más verziókban egy azon belül működő titkos csoport) elzárta az emberiség elől.

Link képekhez, hogy milyen lehet egy földönkívüli:

[link]

2012. jan. 3. 15:52
 14/36 anonim ***** válasza:

Hát nem is tudom!

Nem hiszek ebben az U.F.O.-s sztoriban!

Bár állítólag az eset utáni napon megjelent az újságban, hogy a katonaság elismerte, hogy egy csésze alj zuhant le, de az újságokat még aznap reggel összeszedték és megsemmisítették!

Mondjuk nem tudom mennyire megbízható ez a sztori!

De nem hinném, hogy bármilyen technikánk is földönkívüli lenne! Elvégre a Micro Chip sem olyan bonyolult, ha az ember utána néz a működésének!

2012. jan. 3. 16:02
 15/36 anonim ***** válasza:

Igen, sok vélemény van erről. Én nem tudom igaz-e, vagy sem.

Híres a történet, de senki nem tudja a teljes igazságot. De olvasnivalónak tökéletes.

2012. jan. 3. 16:33
 16/36 Antimod ***** válasza:
Valószínű, hogy történt valami, mert nagy a ködösítés a témában. Nekem főleg az szúr szemet, hogy minden komolyabb ufóészlelés után jön egy közlemény, amiben megmagyarázzák az embereknek, mit is láttak. Általában ezek a magyarázatok rendkívül erőltetettek, és csak egy iskolázatlan amerikai hiszi el (ha egyáltalán). Valamiért nem elég azt mondaniuk, hogy ők sem tudják mi volt, de megvizsgálják a dolgot. Mintha eltussolás folyna.
2012. jan. 3. 16:36
 17/36 anonim ***** válasza:
Vannak egysejtűek amik szószerint rozsdát esznek. A Marson erre nagyon sok lehetőségük van.
2012. jan. 3. 16:50
 18/36 anonim ***** válasza:
Szerintem van.
2012. jan. 3. 18:57
 19/36 anonim ***** válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani, de én úgy emlékszem, hogy ment olyan szonda a Masrsra ami nem lett fertőtlenítve és voltak rajta baktériumok!
2012. jan. 4. 09:04
 20/36 anonim ***** válasza:
Ha vitt is magával baktériumokat, azok a légtérbe lépéskor megsemmisültek.
2012. jan. 4. 09:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!