Van élet a holdon?
Megtisztelő 404!
itt valaki linkelt egyet az ufo zugból pont ezért tettem fel sőt láttam olyan videót is amin levették a szkafandert az űrhajósok és lélegeztek!illetve amit 404 is írt amiatt is mért van az hogy csak mindenki azt gondolja vízzel meg levegővel lehet élni?
Demokritosz és Anaxagorasz azt tanították, hogy az ősi időkben a Földnek nem volt Holdja. Ez a Hold nélküli állapot az emberiség legősibb emlékei közé tartozik. Arisztotelész írja, hogy a Görögországi Árkádiának, még mielőtt azt a Hellének elfoglalták volna, volt egy őseredi lakossága, akiket Pelesgian-oknak hívtak. Ők már akkor itt voltak, amikor a Föld felett az égen még nem volt ott a Hold.
Ezek miatt mondom, hogy mesterséges égitest a hold.
Haggard!
Hogy írhattak a görökök olyan dolog létezéséről, amiről fogalmuk sincsen? Te sem írsz a "makapukakákról" -én találtam ki- mert fogalmad sincsen arról hogy léteznek. Érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!