Őszintén: most nem rabszolgaként dolgozunk éhbérért a saját országunkban????
2011. dec. 29. 12:13
13/44 anonim válasza:
A másik az, hogy már észrevehettétek volna hogy itt is árják vannak bizonyos értelemben. Ők a gazdagok, a politikusok, és a kissebbség. Aki szegény, annak lassan a fizikai létezését is ellehetetlenítik.
2011. dec. 29. 12:20
14/44 anonim válasza:
ma 12:13
lehet,hogy te rabszolgaként élsz és dolgozol,én nem.De ha mégis sokan így gondolják azért nem mindegy hogy szabadon élsz rabszolgaként,szólásszabadsággal vagy fogolyként ,és "kuss" a neved elvvel.
Ha a németek nyertek volna,akkor csak azok élnének ma akik az ő fajmegtartásuknak megfelelő..Nagyon sokan közületek nem élnének már,és nem írogatnának ide..(igaz internet sem lenne,mert ez sem járna)
2011. dec. 29. 12:36
15/44 anonim válasza:
lehet,hogy te rabszolgaként élsz és dolgozol,én nem.
ok én nem vagyok politikus bocs.. -.-
Sokkal jobb lenne a világ. Inkább nyalnék be a németeknek de nem lennének zsidók és feketebőrűek: És tudjátok mit? Nem érdekelne hogy nincs számítógép meg gyik. Nem is ismerném ezeket. Sokkal jobb lenne a világ.
2011. dec. 29. 12:38
16/44 anonim válasza:
Te melyik országban élsz? Ugyanis itt mindenen becsületesen dolgozó embernek kuss a neve.
2011. dec. 29. 12:38
17/44 anonim válasza:
A 4. nek üzenem Sztálin sokkal több embert írtott ki mint Hitler mégis csak az utóbbit szidják.Nem tudom de nekem nem lenne hiányérzetem ha egy cigányok és zsidók nélküli világ lenne.De tudod mit költözz be egy 80% ban cigányok lakta faluba , majd egy idő után te lennél a legnagyobb Hitler imádó.
2011. dec. 29. 12:41
18/44 anonim válasza:
ma 12:38
Én sem vagyok politikus,sőt munkásember vagyok.
Benyalni nem is tudnál a németeknek,mert nem is léteznél..Halottként nehéz lenne bárki oldala mellé állni.
A harmadik birodalom célja elsősorban a német árja faj megteremtése,és az hogy ők legyenek a "világ urai" A magyarok csak jobbágynak vagy egyéb kulimunkára kellettek volna,hiszen már a háború alatt is lenézték a németek az összes "keleti országok" lakóit.Nem lennél más csak egy báb(feltéve ha élhetnél..
2011. dec. 29. 12:42
19/44 anonim válasza:
Rabszolgaként valamilyen értelemben, de ne hasonlítsd össze azzal, ami akkor lehetne. Most még mindig szabad vagy, ha nem is tűnik fel, vagy nehéz értékelni. Tudom sokan ha választhatnának amerika vagy észak korea között inkább utóbbiba mennének... Nem azt mondtam hogy szeretem a bankárokat meg a multimilliomos üzletembereket, de még mindig ez inkább... Ha valóban azok az elvek érvényesülnek amiket ismerünk a nácikról, akkor azután hogy a szovjetunió meg európa egy az egyben az övék vajon nekünk mi jutott volna. Ahogy mondják, evés közben jön meg az étvágy. Mondjuk pár év mire felerősödnek, utána mi mit csináltunk volna élünk békességben a nagy német birodalom mellett apró porszemként? Egy spanyol vagy olaszország leigázása se kottyant volna meg nekik. És ahogy írtam a történelem úgyis gyökeresen megváltozik vagyis ha feltesszük hogy békében élnénk akkor se ez a generáció élne itt ma, ami most, nem élveznének a nagy "jólétet". Az meg h abból indul ki valaki hogy szövetségeseik voltunk nevetséges, mert a fele igaz annak amit tudunk, akkor a nemzet érdekében hitler szemrebbenés nélkül ver át akárkit. Akárkivel szövetséget kötött csak hogy a segítségére legyenek, arabok zsidók, mindenféle emberek harcoltak mellette akik csak eszközként kellettek. A másik tévedés hogy mi magyarok is árják vagyunk, meg minden fehér az. Hát nem, csak azok a tipikus görög római félisten típusú népek, ezért például a franciákat, angolokat amerikaikat is annak vették, ezzel is magyarázta Hitler hogy annyira előre tartanak iparilag. És a szőke volt a csúcs. Na most jöhet a szöveg hogy bevettem az agymosást, kedves töténelemtudósok
2011. dec. 29. 12:48
20/44 anonim válasza:
Náci propagandában létezett a kiirtandó nép, a szolga nép és a kitelepítendő nép.
Az elsőbe tudjuk melyik tartozott. A Szolga nem tudom ki lett volna.
A kitelepítendők között pedig többek között mi is ott lettünk volna. Vagyis már valahol Ázsiában legelnénk ha Hitler nyer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!