Hisztek azoknak az embereknek akik azt állítják a földönkívüli elrabolták őket?
ma 04:02
Érdekes sztori. Több ilyen eltérítésekről szóló könyvben olvastam, hogy az idegenek különös figyelmet fordítanak a nemi szervekre is. Bár a pszichológusok csak túlzott erotikus fantáziálásnak vélik.
ma 11:40
De hát épp ez az. Az emberek még a megbízható és szavahihető embereknek sem hisznek. Szimplán nem akarják tudomásul venni még ha igaz is, mert túl ijesztő belegondolni. Ha hülyeségnek van titulálva mindenki nyugodtabban hajtsa álomra a fejét.
ma 15:54
Súlyosan félreértettek és a szövegértelmezéssel is akadtak problémáitok. Nem az volt a kérdés én mit hiszek, hanem, hogy ti mit hisztek el.
ma 14:59
Az még, hogy felvállalsz egy nevet (ami akár kamu is lehet) és lakhelyet nem jelenti azt, hogy nem hazudsz. Egyébként valóban nehéz elhinni, hogy láttál már fagyasztott ET-t.
A névtelenséggel arra szerettem volna utalni, hogy az illetőnek az elmesélt történetből nem származik semmiféle haszna (pénz, hírnév stb). Tehát lényegében csak egy vallomást tesz, hogy könnyítsen magán. Pl.: Egy barátod hajnalban rémülten állítani be hoznád, hogy őt elvitték és akarata ellenére vetették alá vizsgálatoknak. Hinnétek neki? Kiröhögnétek? Megvigasztalnátok? Elküldenétek a francba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!