Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hisztek azoknak az embereknek...

Hisztek azoknak az embereknek akik azt állítják a földönkívüli elrabolták őket?

Figyelt kérdés
Most nem azokra az emberekre gondolok, akik pl. a Mónika showban bohóckodnak, hanem olyanokra akik a nevüket nem felvállalva mesélik el a történetüket. Gondolok itt Budd Hopkins könyveire a témában.
2011. dec. 26. 18:47
1 2 3 4 5
 21/43 H.Jani ***** válasza:
Mondjam azt is hol lakok? Jó akkor mondom Győrbe lakok.Most már tudod hol lakok és hogy hívnak úgy hogy hidd el hogy én vagyok az apád. Sajnálom hogy így kellett megtudnod. De láthatod hogy nem hazudok XD
2011. dec. 27. 15:09
 22/43 A kérdező kommentje:
Gondoltam azért nem vállalják a nevüket, mert félnek mások ítéleteitől. Ugyanakkor tudom, hogy az eltérítettek gyakran járnak csoportterápiákra, folyton szoronganak, rossz a közérzetük. Persze mindig lehet kivétel. Konkrétan én nem szeretném elhinni, de valami mégis motoszkál bennem.
2011. dec. 27. 15:44
 23/43 A kérdező kommentje:

ma 04:02

Érdekes sztori. Több ilyen eltérítésekről szóló könyvben olvastam, hogy az idegenek különös figyelmet fordítanak a nemi szervekre is. Bár a pszichológusok csak túlzott erotikus fantáziálásnak vélik.

2011. dec. 27. 15:52
 24/43 anonim ***** válasza:
Tegnap elvittek az ufók és anális beöntést adtak. Nem hiszed? Akkor megmondom a nevem. Tóth Éva vagyok. Most már elhiszed? Na azér.
2011. dec. 27. 15:54
 25/43 A kérdező kommentje:

ma 11:40

De hát épp ez az. Az emberek még a megbízható és szavahihető embereknek sem hisznek. Szimplán nem akarják tudomásul venni még ha igaz is, mert túl ijesztő belegondolni. Ha hülyeségnek van titulálva mindenki nyugodtabban hajtsa álomra a fejét.

2011. dec. 27. 15:55
 26/43 A kérdező kommentje:

ma 15:54

Súlyosan félreértettek és a szövegértelmezéssel is akadtak problémáitok. Nem az volt a kérdés én mit hiszek, hanem, hogy ti mit hisztek el.

2011. dec. 27. 15:57
 27/43 anonim ***** válasza:
Akkor sokan azért hisznek gyurcsány bácsinak mert vállalja a nevét :O
2011. dec. 27. 16:04
 28/43 A kérdező kommentje:

ma 14:59

Az még, hogy felvállalsz egy nevet (ami akár kamu is lehet) és lakhelyet nem jelenti azt, hogy nem hazudsz. Egyébként valóban nehéz elhinni, hogy láttál már fagyasztott ET-t.

A névtelenséggel arra szerettem volna utalni, hogy az illetőnek az elmesélt történetből nem származik semmiféle haszna (pénz, hírnév stb). Tehát lényegében csak egy vallomást tesz, hogy könnyítsen magán. Pl.: Egy barátod hajnalban rémülten állítani be hoznád, hogy őt elvitték és akarata ellenére vetették alá vizsgálatoknak. Hinnétek neki? Kiröhögnétek? Megvigasztalnátok? Elküldenétek a francba?

2011. dec. 27. 16:04
 29/43 Napkiraly ***** válasza:
Nem igazán hihető mi a francnak járnának éjjel a házakba a kéményem át mint a télapó és vinnének el embereket hogy megvibrátorozzák őket. Eléggé értelmetlennek tűnik. Ha meg elviszik minek viszik vissza? ugye. Egyebekben nem kizárt, csak nem tudom hogy járnak úgy be, hogy a szomszédok se látják ahogy leparkolják a bazinagy űrhajót meg senki más a házban. Na ez is ok, túltesszük magunkat a dolgon, akkoris ha pl. ilyen lennék bekameráznám a szobámat meg telepakolnám medvecsapdával, azt lehet jönni rabolgatni.
2011. dec. 27. 18:45
 30/43 anonim ***** válasza:
Könyveket nem ismerek, de 404-nek szeretnék hinni.
2011. dec. 27. 21:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!