Ha a NASA találna egy másik bolygón földönkívüli életet, szerinted publikussá tennék a hírt?
Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 23:26
2/30 anonim válasza:
Ez jó kérdés. Egyébként szerintem azért kapják a pénzeket a kutatásokhoz hogy eredményt produkáljanak, másrészt meg mindenkinek alanyi joga (lenne) tudnia ha nem vagyunk egyedül. Ez egy olyan horderejű dolog amit nem volna joguk eltitkolni senki elől.
3/30 anonim válasza:
Max a Marson fognak találni idegen létformákat (baktériumok, sejtek) amiket közölni fognak. De talán a Jupiter holdjának (Európa) föld alatti tengerében is van élet. Persze odáig nem mostanában fogunk eljutni akkora a távolság... Meg ugye nem 2 méterrel a felszín alatt van a víz hanem több száz kilóméterre.
4/30 anonim válasza:
"Nem"
Aztán miért nem? Semmi észok nincs rá!
6/30 anonim válasza:
Az elnökük is elég földönkívülinek néz ki, lehet ez már egy jel. Vagy nem jel, de ha nincs jel az is jel. :)
7/30 anonim válasza:
Csakis az lenne a legelső dolguk :D
8/30 anonim válasza:
Szerintem már találtak is... valahogy nem tudom elhinni, hogy az a technikai fejlődés, ami a hidegháború alatt következett be, mint az USA-ba importált tudósoknak volt köszönhető (akik persze ettől még nagy koponyák voltak.) Én a roswelli elméletben hiszek, hogy ott őriznek egy lezuhant UFO-t amiből kinyertek bizonyos technológiákat.
9/30 anonim válasza:
Nem. Mert össze omolhatna a világgazdaság, vallások stb.
Sokan élnének bemenni dolgozni. Olvass utána. Ezért nem vallják be a mai napig mit találtak '47 ben Roswell mellet. Mert, hogy nem ballon volt az is biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!