Ha a NASA találna egy másik bolygón földönkívüli életet, szerinted publikussá tennék a hírt?
Ne magadvól indulj ki! Az emberiség több mint 90%-a hisz Istenben! Nézz utána! Szerinted mekkora riadalom lenne ha kiderülne hogy mi emberek csak egy primitiv buta faj vagyunk a világegyetemben. Az emberek nem tudnák kezelni a helyzetet. Nézd meg a Kapcsolat (Contact) című filmet és rájössz! Pont arról van benne szó ki hogy reagál.
Egyébként igazuk van azoknak akik azt írják hogy a kormányok nem tudnák kezelni a helyzetet. Ezért titkolják ameddig tudják. Azt nem tudják megoldani hogy béke legyen a Föld bolygón. Hogy tudnák megoldani azt hogy egy náluk erősebb fejlettebb hatalommal békében éljünk?
Nem azt írtam, hogy "nem hiszünk Istenben", hanem "nem hisznek az emberek Istenben". Úgy vélem nem az én hiányosságom, hogy nem tudsz olvasni.
Az, hogy hiszel Istenben és hogy vallásos vagy pedig teljesen különálló.
ma 17:23
Én is ezt a hitet vallom ! :)
eléggé durva, hogy pont most derülnek ki dolgok, vagy most hoznak nyilvánosságra ilyeneket.
miért pont mostanában? vagy csak én figyelek fel rá és eddig is voltak?
szerintem nem ilyen szinten...
http://www.youtube.com/watch?v=r_9L_NXYyVA&feature=related
vélemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!