Az emberiségnek milyen a fejlettségi szintje milyen a földönkívüliekhez képest?
# 9
mutass egy idegent, ami itt járt
Istenem.. miért olyan fontos dolog ez hogy hány %-ot kapsz a válaszodra? Te csak ezért válaszolgatsz embereknek, hogy felszavazzanak? Én speciel amiben tudok segítek és kb sose nézem hány %-on vagyok.
Amúgy ezt most ne vedd magadra attól függetlenül, hogy neked válaszoltam, mert nem te vagy az egyetlen ilyen. Még annyi, hogy nem kötekedni akarok, csak szúrják a szemem az ilyen kommentek.
ma 22:00
Persze, ez nyílván való... A rák ellenszerét is már rég feltalálták csak pénzügyi okok miatt nem adják ki. Arra várnak hogy egy csomó ember rákos legyen, hogy minnél többet minnél drágábban eltudjanak adni... Nem véletlenűl gyártanak egészségtelen és rákkeltő "ételeket". Gyógyszer ipar is hatalmas összegeket szakít, az emberek nyomoruságán. Vak, aki nem látja, és naív aki nem hiszi el.
Volt egy tudós, feltalálta a rákot gyógyító gépet (az a gép elektromágneses hullámokkal semlegesítette a rákot okozó baktériumokat és rákos sejteket), publikálta a felfedezését, erre rögtön lekuruzslózták, 3 kutatótársa rejtélyes körülmények között meghalt (aki rejtélyes körülmények között meghalt, azt általában megölték), kétszer leégett a laboratóriuma, harmadszorra kirabolták az egészet, legvégül válium túladagolásban meghalt a professzor és elfelejtették az egészet.
Nemcsak meggazdagodni akarnak a gyógyszergyárak mások betegségén/halálán. Még a szabadkőműveseknek / Bilderbergeknek is jól jön ez. Mániájuk, hogy csökkenteni kell a népességet, népességcsökkentőnek jó a rák.
ma 22:16
Jó látni, hogy vannak még épeszű emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!