Léteznek reptoidok? és ha igen én lehetek az? és hogy kell reptoiddá válni?
haver eltéveszted a kategóriát!! ez nem a humor! :D
a 404-et meg senki se találja! XD (a neve miatt:D)
ma 18:11
Érdekes beírtam a googléba hogy raptoid, de nem hogy majákhoz kapcsolódó oldalt, de a gyakorikérdések.hu-n, és a Turokon kívül semmi más honlapot nem adott ki.
- Léteznek reptoidok?
IGEN
- és ha igen én lehetek az?
IGEN
- és hogy kell reptoiddá válni?
Mindjárt beszélek velük, de fájni fog!
Emberi testedet, akkor el kell hagynod!
Egyszerű a menete, el is árulom:
1. Elő kell készíteni egy reptoid testet. Ezért el kell menned az 51-es körzetbe, de ha az, messze van, akkor irány Atlantisz, a kapun át, de gyere is vissza!
2. Ha az 1. pont nem jön össze, akkor beszélek én velük, de ez, nem lesz ingyen! Valami fontosat fel kell áldoznod ezért!
3. A feláldozástól függ, hogy milyen reptoid testet kapsz! Ezt, a reptoid orákulom dönti el! Atlantisz Angyalait is segítségül hívhatod, de akkor is, valamit fel kell áldoznod ezért.
(megjegyzés: nem mondtam azt, hogy élőlényt kell feláldozni rá!).
4. Megvan a reptoid tested! Le van hibernálva, már csak bele kell költözni! Ez fájni fog: bele kell költözni a reptoid testjébe! Pár kábel ki lóg belőle, pontosan hét, amit a megfelelő helyre kell feltenned (1.: jobb lábra, 2.: bal lábra, 3.: a hogyis mondjam /igen, a legérzékenyebb testrészedre/, 4.: köldök, 5.: bal kéz, 6.: jobb kéz, 7.: száj).
5. Csukd le a szemed és koncentrálj erősen! Érezd magadévá a reptoid testet!
6. Tessék! Már reptoiddá váltál!
7. Mivel a reptoid nem békés, így edd meg, az emberi testet, amiben az előbb voltál!
De mivel, ezt senki sem csinálta meg, így nem garantálhato a teljes sikert!
Amúgy meg:
- Léteznek reptoidok?
NEM!
- és ha igen én lehetek az?
NEM!!
- és hogy kell reptoiddá válni?
SEHOGY!!!
U.i.: te hol hallottál a reptoidokról? Képes vagy egy, ekkora nagy marhaságot is bevenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!