Kifingtak a reptoidok?
Figyelt kérdés
És mi még attól féltünk, hogy 2013-ban elfoglalják a földet?2011. nov. 28. 12:50
1/13 Advocatus Diaboli válasza:
És én még attól féltem, hogy több értelmes ember van Magyarországon. Nem voltak, nincsenek, valami hülye kitalálta.
2/13 anonim válasza:
végre kinőtték a gyerekek. most az agykontroll a menő:)
3/13 anonim válasza:
2013??? meg se érjük, 2012-ben jönnek, mindenki tudja.
4/13 anonim válasza:
Most tényleg mellécsúszott a x@r, minden 12év alatti az agykontrollal, akar jedi lovag lenni!
5/13 anonim válasza:
betojtak mert rá jöttek hogy a vámpírok nekünk segítenek
7/13 anonim válasza:
Majd világ vége után jönnek. :D
Most meg kifingtak mert pihennek. nem bírják az adókat meg a gyűrődést.
9/13 Napkiraly válasza:
Dehogy is. Én úgy tudom 2012 a világ vége, és nem fingtak ki
10/13 anonim válasza:
Kifingott az egész inváziós csapat, azért hallani furcsa fémes zörejt nagyobb városok környékén esténként! Az álcázott űrhajóik így engedik ki a korrozív gázokat, fokozatosan, nehogy kárt tegyenek magában az elfoglalni kívánt bolygóban, amit már senki sem fog elfoglalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!