hát így nehéz lesz elhinni kedves buszke93..
ez egy igazi álhir. amit 1 szóval se tudsz alátámasztani.
irtál egy cimet ahol semmi sincs a 3. vh-ról. én is tudok hasonlo oldalakat ahol semmitse irnak nemlétező dolgokról.
a 3. világháború közeleg
és lehet hogy az ufók ellen
erre gondoltál?
Baba Vanga a vak jósnő és gyógyító 2010. novemberére jósolta a 3. világháború kezdetét.
Már csak 8 hónap maradt (márciustól). És állítólag az eddigi jóslatai szinte mindig beváltak...
(Valahol a neten azt olvastam, hogy kb. 84%-os a jövendölések beteljesedése. Máshol ennél
nagyobb (jobb) arányokat lehet találni.)
(2010 12 10. :
Szerencsére november elmúltával nincs háború, és ha a két Korea közötti novemberi
csetepaté nem folytatódik, illetve nem szélesedik ki, akkor talán elmarad a megjósolt
www.kuruc.info/r/6/88273/
Ha lesz 3. Világháború akkor az a zsidók miatt lesz, mint a 1. és a 2. De ezóta már rengeteg dolog történt, és azóta is mindennap provokálják Iránt, ezek a ..........ak.
a zsidók miatt voltak a világháborúk?
nem őket gyilkolták a haláltáborokban milliószámra?!!szóval áldozatok voltak a zsidók.
nagggyonbeteg...ááá
nemtaláltam a cikkben a 3. világháború kifejezést.
de azért elolvasom még 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!