11/38 anonim válasza:
Olaj, terület, kaja, víz, stb.
12/38 anonim válasza:
Miért? Amiért most is nyírják egymást, hány helyen van jelenleg is háború.
13/38 anonim válasza:
ma 17:35
Mert már novemberben már majdnem kitört a harmadik világháború. Csak ugye ilyenekről a cionista retek klub nem számol be.
14/38 anonim válasza:
Novemberben? o.O Tudnál linkelni erről valamit, mert én még nem is hallottam róla.
16/38 anonim válasza:
Hát igen ez a szomorú. A legtöbb ember csak a médiából táplálkozik, ahol persze minden ilyen hírt szándékossan elhalgatnak, vagy elferdítenek a zsidók javára. Ezért tart itt az ország. Sajnos az emberek 90%-a a média rabja. Nem tudtok önállóan gondolkodni és cselekedni sem. Minek? A tv-ben megmondják mit csinálj, mit hidj, és mit gondolj másokról. Ha igazi híreket akartok olvasni, ferdítés nélkül akkor: www.kuruc.info
17/38 anonim válasza:
ujbol megkérdem.
mi volt novemberben?
titok?
miért nemlehet elárulni?
még kikell találni????
18/38 anonim válasza:
Ha nem vetted volna észre írtam egy linket a kommentem végén. De még arra is lusta vagy hogy magattól utána nézz. Túlságossan hozzá szoktál a média "kényelméhez".
19/38 anonim válasza:
végigolvastam de nemtalálok semmit hogy mivolt novemberben.
szeretném tudni. lehetséges hogy valaki elárulja?
20/38 anonim válasza:
begépeltem hogy kuruc.info és semmitse látok a 3. világháborúról...
merre keressem? alol? felül? balra?jobbra?
hol a retkes pics ába?
szoval nemvoltam lusta elolvasni..
te nemtudsz 1 szót se irni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!