Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404-nek miért pont 404 a neve?

404-nek miért pont 404 a neve?

Figyelt kérdés
Azt értem hogy nem akarja magát felfedni,de akkor miért pont 404??
2011. dec. 12. 14:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ne adjatok 404nek rejtőzködési 5leteket.
2011. dec. 12. 16:26
 12/25 anonim ***** válasza:
Megnéztem pár válaszát, és úgy tűnik az idegen élet kutatásától nincs ideje megtanulni írni.
2011. dec. 12. 16:38
 13/25 anonim ***** válasza:
59%
Még jó hogy úgy írtad hogy 5leteket mert így nem érti. Ugyanis külföldi és ilyen szavakat nem ismer hogy 5let :D
2011. dec. 12. 16:40
 14/25 anonim ***** válasza:

"Nekem percenként változik az IP címem és a számítógép nevem. Az Atyaúristen se találna meg. simán lehet 404nek is ilyen. Én kinézem belőle. 404 rejtve vagy a világhálón? "

Mint mondtam, a rendőrség megtalálna, mivel ha gyanúsítanak valamivel, kikérhetik indokolt esetben az internetszolgáltatódtól azt, hogy mit csináltál az interneten. Hiába változik az IP címed, mivel azt a szolgáltatód pontosan meg tudja mondani, hogy mikor kaptad és mit csináltál azon keresztül. Lehet ezt ragozni, meg vagdalkozni, de ez így van. Nem lehet elrejtőzni az interneten 100%-os biztonsággal, ha elég ideje van annak aki keres, az rád is fog találni.

404-től pedig bárgyúságra vallana ha proxykon meg trükkös módszereken keresztül akarná elrejteni az IP címét, mivel a gyakorikerdesek.hu feltörése nélkül nem lehetne megtalálni, aki pedig fel tud törni egy weboldalt(úgy hogy ne kapják el, és ez a része nehezebb) csak azért, hogy őt megtalálja, az nagyon meg akarja találni.

2011. dec. 12. 16:43
 15/25 anonim ***** válasza:
Ezt kérdeztük már tőle. Azt mondta modemes nete van vagyis hordozható. Az net nem az ő nevén van és a gépet is használtan vette és akinek a nevén van a net az 1 hajléktalan és kivan fizetve előre a nete 2 évre nincs havi számlázás. A hajléktalant azóta se látta és nem is ismerik egymást. Azt mondta mindig így csinálja. A hajléktalan is jól jár mert mindig kapnak érte lét.
2011. dec. 12. 17:30
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz akkor képtelenség lenne megtalálni. Én az IP címem szerint Németországba vagyok pedig életembe nem jártam németbe. Jó mi? :D
2011. dec. 12. 18:33
 17/25 zsákosfrodó:D válasza:
Most elárultad magad :D
2011. dec. 12. 21:04
 18/25 anonim ***** válasza:
Akkor majd a gubisnál jelennek meg a fekete ruhások akik 404et keresnék és nem fogja érteni mit akarnak tőle azok meg azt hiszik ő a 404 :D
2011. dec. 12. 23:27
 19/25 anonim ***** válasza:

A 404-es vagy Nem található hibaüzenet egy HTTP válaszkód, ami azt jelzi, hogy a kliens kapcsolatba tudott lépni a szerverrel, de a böngésző által kért állomány nem található. A 404-es hibakód nem keverendő össze a "Nem található" hibával, ahol maga a kapcsolat sem jön létre. Egy másik hasonló kód a "410: Eltűnt" hibakód, ami azt jelenti, hogy a kért weboldal véglegesen megszűnt. A 404-es hiba azt is jelenti, hogy a kért tartalom, ha az valaha elérhető volt, a jövőben talán ismét elérhetővé válik.

Forrás: [link]

2011. dec. 13. 15:54
 20/25 anonim ***** válasza:

"Akkor majd a gubisnál jelennek meg a fekete ruhások akik 404et keresnék és nem fogja érteni mit akarnak tőle azok meg azt hiszik ő a 404 :D"

Tőle legfeljebb a fehér ruhások akarhatnak bármit is.

2011. dec. 14. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!