404-nek miért pont 404 a neve?
"Nekem percenként változik az IP címem és a számítógép nevem. Az Atyaúristen se találna meg. simán lehet 404nek is ilyen. Én kinézem belőle. 404 rejtve vagy a világhálón? "
Mint mondtam, a rendőrség megtalálna, mivel ha gyanúsítanak valamivel, kikérhetik indokolt esetben az internetszolgáltatódtól azt, hogy mit csináltál az interneten. Hiába változik az IP címed, mivel azt a szolgáltatód pontosan meg tudja mondani, hogy mikor kaptad és mit csináltál azon keresztül. Lehet ezt ragozni, meg vagdalkozni, de ez így van. Nem lehet elrejtőzni az interneten 100%-os biztonsággal, ha elég ideje van annak aki keres, az rád is fog találni.
404-től pedig bárgyúságra vallana ha proxykon meg trükkös módszereken keresztül akarná elrejteni az IP címét, mivel a gyakorikerdesek.hu feltörése nélkül nem lehetne megtalálni, aki pedig fel tud törni egy weboldalt(úgy hogy ne kapják el, és ez a része nehezebb) csak azért, hogy őt megtalálja, az nagyon meg akarja találni.
A 404-es vagy Nem található hibaüzenet egy HTTP válaszkód, ami azt jelzi, hogy a kliens kapcsolatba tudott lépni a szerverrel, de a böngésző által kért állomány nem található. A 404-es hibakód nem keverendő össze a "Nem található" hibával, ahol maga a kapcsolat sem jön létre. Egy másik hasonló kód a "410: Eltűnt" hibakód, ami azt jelenti, hogy a kért weboldal véglegesen megszűnt. A 404-es hiba azt is jelenti, hogy a kért tartalom, ha az valaha elérhető volt, a jövőben talán ismét elérhetővé válik.
Forrás: [link]
"Akkor majd a gubisnál jelennek meg a fekete ruhások akik 404et keresnék és nem fogja érteni mit akarnak tőle azok meg azt hiszik ő a 404 :D"
Tőle legfeljebb a fehér ruhások akarhatnak bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!