UFO JEL a Szaturnuszról!?
Figyelt kérdés
Videóban 1:30-tól lehet hallani a 2004-ben a NASA-tól kiszivárgott szaturnuszi jelet, amelyben földönkívüliek beszéde hallható. Állítólag az állatok érzékenyekre rá, ha van kutyád hallgattasd meg vele, kíváncsi vagyok mit tapasztaltok.
2011. dec. 10. 12:56
1/10 anonim válasza:
Lóf@szt se csinált, aludt tovább.
Ez bármi lehet, de az ember annyira hajlamos minden megmagyarázhatatlant földönkívüli létformának tekinteni, hogy elég már hozzá egy torzult rádiófrekvencia is.
2/10 anonim válasza:
biztos egy lezuhant grox hajó küldi a jeleket
4/10 anonim válasza:
kutyám meghallgatta, amíg vt addig idejött (addig az ajtóan feküdt)
6/10 anonim válasza:
Az én kutyám ugyanúgy folytatta csak a szoba szétszedését, mint általában.
8/10 A kérdező kommentje:
Tök érdekes, miután meg hallgattam történt valami a géppel. Szerintem az alaplappal, mert az integrált és a cserélhető hangkártya is elromlott. Nem értem.
2011. dec. 11. 15:00
10/10 anonim válasza:
Ez egy nagy hatótávolságú análisbeültetés segélyhívójele!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!