Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti hisztek az UFO-kban?

Ti hisztek az UFO-kban?

Figyelt kérdés
Ki látott már ufót? :O de őszintén..
2011. dec. 7. 17:41
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Gondolom most nem UFO-ra gondoltál hanem az űrlényekre vagy valami idegen lényre. Én nem zárom ki hogy vannak.

Csak gondolj bele! Ha mi vagyunk akkor ők miért ne lehetnének? :)

És ha vannak ők ugyanígy gondolkoznak:hogyha ők vannak mi miért ne lehetnénk.

2011. dec. 8. 22:37
 12/22 A kérdező kommentje:
Igen űrlények. Szerintem is vannak :O
2011. dec. 9. 06:55
 13/22 anonim ***** válasza:
Én is láttam már ufo-t.Az más,hogy az mi lehetett,mert hát lehet,hogy repülő volt,bár hát ahhoz elég "érdekes" tulajdonságai voltak...Mifelénk sok érdekes dolgot lehet látni,jó részen lakunk itt az országon belül.Én szüleim és a szomszédok is láttak már dolgokat,de azért "nem minden Ufo,ami fénylik" :).Hát idegen lényekkel,meg nem szeretnék összefutni,ahhoz elég besz@ri vagyok:P!
2011. dec. 9. 13:16
 14/22 anonim ***** válasza:
azonostítatlan repülő tárgyat láttam már, kb 11-12éves voltam, kutyát sétáltattam, és láttam az egyik ház mögött elrepülő(vagyis inkább felette repült) nagy narancsszínűen fénylő, diszkosz alakú tárgyat... nem mondom biztosra, hogy marslakók voltak, mert nem tudom, de nem tudtam beazonosítani...
2011. dec. 9. 13:45
 15/22 A kérdező kommentje:

Ez érdekes :)

Nekem apukám látott egyszer ami majdnem a mi házunk felett ment el..ilyen valamilyen színű gömböt.

Nem tudom miért, de én ha egyedül vagyok ithon, mindig félek:S az ufoktol.

mert anyukám mondta hogy nálunk már volt, az ő szobályukba amikor velem volt terhes.És olyankor füstös szakot érzett, és ilyen kicsi emberkét látott :O Tehát nem azt a tipikus ufofejet.

És hát miért is hazudnának nekem a szüleim.. és nem is bolondok, és nincs semmi bajuk, mint sok embernek akik beképzelnek bármit is. :)

2011. dec. 9. 13:57
 16/22 anonim ***** válasza:
#14 talán gömbvillám, mert ahhoz nem kell vihar. Ha nagyobb volt akkor nemtom, számomra is UFO.
2011. dec. 9. 18:11
 17/22 anonim válasza:
Keresd fel a gyk-n 404-et.Na majd ő bemagyarázza neked hogy vannak ufók.
2011. dec. 11. 11:43
 18/22 anonim ***** válasza:
jah a más értelmes lényekben nem hinni kell hanem vagy foglalkozni velük vagy nem,igen a füstös szag ismerős égett szagot éreznek sokan,lehet előző életedben ilyen lény voltál és a haverok(kis emberkék)biztosították a terepet neked...kitudja...
2011. dec. 11. 16:51
 19/22 anonim válasza:
Nem vagyok ufó hívő de olyat láttam az égen ami gigantikus méretű kicsit vastag korong volt és egyszerűen... az emberek 90%-a hülyének nézne ezért. nem drogozok de még nem is cigizek. ha valami érdekel privi. Nappal volt és minden részletét láttam.
2011. dec. 11. 17:08
 20/22 A kérdező kommentje:
Érdekel de inkább ne írj semmit mert utána félni fogok :S :)
2011. dec. 13. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!