Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mik azok a chatamaen-ek?

Mik azok a chatamaen-ek?

Figyelt kérdés
Igaz hogy a reptoidok, szürkék, plebájkok mellett már ezek is a földi uralomra pályáznak?
2011. dec. 4. 12:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

16:50 vagyok

Sőt zsebből összeszedek 4-5 ismerőst, akik majd különböző helyeken dokumentálják nekem az összeesküvést, különböző részleteket tudnak meg róla, miközben itt Gyik-en is térítik a népet. Nem nagy cucc.

2011. dec. 19. 16:51
 12/14 A kérdező kommentje:

Csak az a különbség hogy te nem mondasz igazat ök pedig igen

nincs a kérdésemnek köze 404 hez se a reptoidokhoz atól még egyet érthetek vele

(mint látod nincs köze a reptoidhoz csak hát ez van a köztudatban azért irtam kulcszónak)

ha te meg enyire kedveled 404 et minden témája után utána jársz akor nemtudom mért pont öt ellenzed

ellenzed azzal hogy szerinted BÁRKI öszedob egy olyant és hitelesnek is tart...

2011. dec. 19. 18:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Hehe, szép dolog, azzal érvelni, hogy márpedig neki igaza van. Nyilván eltúlzott példát írtam, de ha nagyon akarnék én is elő tudnék állni egy jól felépített, alapos utánajárás nélkül nagyon is hihető sztorival.

Egyébként pedig nem azért jártam utána, mert kedvelem, hanem mert érdekelt, hogy mit állít, nem vagyok se idióta se troll, hogy minden utánajárás nélkül hazugnak állítsam. Ha egyszer leírja a választ azokra a kérdésekre, amiket a korábbi kommentemben írtam (és persze ha megtalálom a választ), akkor majd újra átgondolom, hogy hihetek-e neki, de egyelőre erősen kamuszaga van a dolognak.

2011. dec. 20. 21:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyébként nem azzal érveltem ellene, hogy bárki (ha nem is bárki, de aki olvasott egy-két jó sci-fi könyvet, az biztos) kitalál ilyen történetet, az csak válasz volt arra, hogy szerinted azért van igaza, mert weboldalt is csináltak neki a rajongói.
2011. dec. 20. 21:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!